- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Tessék, még egy működő megoldás, bár sajnos terminálos, de egyszerű:
Megnyitod a terminált, beírod, hogy
apt-get install mimms
mimms mms://ondemand.video.t-online.hu/origo/egeszseg/gyogytorna/dornyei_marianna_gyogytorna.wmv?MSWMExt=.asf gyógytorna.wmvÍgy a saját könyvtáradban megtalálod gyógytorna.wmv néven, amint letöltődött nézheted, 290,76 MB.
-
Major Major
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
Beágyazott videó letöltése VLC-vel mini how-to
1. indítasz egy VLC-t
2. Média menüből kiválasztod, hogy Átalakítás/mentés (ezzel egyenértékű a Ctrl+R gomb)
3. a megnyíló ablakban fent kiválasztod a Hálózat fület
4. beilleszted a videó elérési útját, amit a korábbiak szerint kiderítettél
5. megnyomod lent az Átalakítás/mentés gombot
6. beírod mi legyen a Célfájl, mondjuk /home/user/video/video.wmv
7. Profilnak kiválasztod a Video - wmv + wma (asf) sort. (már ha wmv persze)
8. rányomsz az Indítás gombra
9. türelmesen kivárod míg bepufferel, valamint valós időben felveszi neked a műsort
10.Öröm és bódottá -
válasz
upszilon
üzenetére
Letöltöttem nem egyszer már, de mint már a legeslegelején is írtam, nem az egész jön le úgy ahogy van, hanem a netről húzza le így is a tartalmat. Ez sajnos nem flash, nem tudod kimenteni a letöltött tartalmat sem, de még így is elég kényelmes, hisz könnyedén megnézheted mikor akarod, a net manapság már nem lehet akadály, bár tudom, hogy így nem az igazi. Erről nem én tehetek, hogy ez ilyen, valószínűleg direkt csinálták meg így. De így is biztosan meg lehet oldani azt, hogy az egész média birtokába juthassál, maximum fel kell venni a tartalmat egyszer és kész, erre vannak programok, megoldások...
Az ftp szerverükhöz jelszó kell, így onnan nemigazán lehet levadászni. -
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest