Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Vannak biztonsági rések. Általában sok év multán derülnek ki. Tőlem meg azt várnád, hogy már most tudjam melyik az a szoftver és én személyesen ne engedjem futni? Meg egyáltalán hogyan gondolod, hogy ez elvárás legyen magamtól? Méghogy én tudjam? Én? Az ember? Mert én vagyok a gépért, vagy mi a fene? Miféle fordított gondolkodás ez? Nemáááá! Csinálja a gép! Erre találták ki. Szolgáljon engem, az embert! Ellenőrizzen az ellenőrző szoftver!
Azthiszem ez már mindennek a teteje: Én ellenőrizzek, ne az ellenőrző szoftver?
Ne haragudjatok, de meg kell kérdeznem: Hová kerültem? Itt mindenki ilyen elferdülten gondolkodik? Hát azért álljunk már meg egy szóra emberek! Mi van itt? Lázadnak a gépek, vagy mi? Egyáltalán, emberek nickjeivel vitázom, vagy sutyiban ti gépek vagytok

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest