Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Visszaállítod az mbr-t, majd formázhatod/törölheted a Linux particiókat. Ext4-et még nem próbáltam, állítólag nem teljesen kiforrott. Nekem intel chipsetes a gépem (dell XPS M1330), minden linux disztró fut rajta, amit próbáltam (pclinuxos, mandriva, dreamlinux, gentoo, sabayon, kiwilinux, ubuntustudio, fedora) Ha nem vagy gyakorlott grub ügyekben, maradj a 9.04-nél, bizonyos rpm-es cuccoknál bonyolultabb a visszaállítása az mbr-nek. Ha van lehetőséged, csinálj acronis trueimage mentés a gépről külső hdd-re, jól jöhet esetenként. Nekem fenn volt xp, linux, mindegyik windows 7, ebből az utolsó legyalulta az adat+mentés particiómat, szerencsére megvolt külső vinyón minden és ment vissza, a windows7 pedig a kukába.
Aktív témák
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest