Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
junkfer
csendes tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszönet, most jövök rá hogy én ezt már egyszer megtaláltam (pár hónapja másik gépen)...

viszont kezdek rájönni, hogy valószínüleg nem script hiba miatt nem indul újra, hanem valamilyen vga hiba miatt, ugyanis ha azt mondom kijelentkezés akkor is eltűnteti a grafikus felületet, de a grafikus bejelentkezőablakot már nem jeleníti meg. Valami ilyesmit csinál a leállításkor is.
fglrx driver van fennt, adept fglrx telepítés volt utána dpkg-reconfigure xserver-xorg.... igyekeztem egyszerű lenni a beállításnál.... nem tudom mit és hol ronthattam el... ebbe az esetben merre keresgéljek? xorg.conf? -
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Na, mostmár legálább én is képben vagyok.

Nekem az egyik kisgépen van ubi, az el sem indul splash quiet opcióval. Frissítésnél mindíg visszaírja. Gondolom az update kernel csomihoz csatolt update szkript írja be az opciókat - meg az új kernel bejegyzést is - a menu.lst-be.
Ha belenézel a kernel-xyz.deb csomiba szerintem meg is találod benne a post install szkriptet. [Legalább is rpmekben ez így néz ki. Szerintem itt is.]
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest