Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Aktív témák
-
gyurman
tag
Hát én is csak a kubuntu-desktop -ot telepítettem, de előtte hozzáadtam a respot http://www.kubuntu.org/news/kde-4.2.
Pulseaudio-t http://ubuntu-virginia.ubuntuforums.org/showthread.php?t=1055591 alapján lőttem be. Jól szól. Csak a multimédia billentyűzetemen a VOLUME key használhatatlan kde kmixxel. Mivel 5.1-re felmixelt zenét, hallgatok 5.1 hangszórón, és csak a frontok hangerejét veszi lejjebb az alsa.
Hogyan tanítom meg a KMIX-et pulseaudióra? Vagy valahol láttam egy cikket, hogy be lehet tenni egy új hangerőcsúszkát, hogy legyen új egyéni master volume az alsában. De hogyan lehet? Merre van a cikk?
Nem tudjátok? Mit javasoltok?UI.: érdekes módon az XORG kisebbet zabál kde alatt egy napnyi foxolás után. Csak szerintem randa a scroll, és thunderbirdben nem is igazán megfelelően van ábrázolva scroll.
A gnome-power-manager ikonját nem tudtam kitenni a sarokba. Hogy lehet?
A Krusader ablaka elveszett gnome alatt. Hogy nyomok neki tockost, hogy kapja össze, és ne nélküle futkosson?
Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Intel Core Ultra 5 225F Box! 3 èv nèvreszóló számlával!
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest