Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
gyurman
tag
Hát én is csak a kubuntu-desktop -ot telepítettem, de előtte hozzáadtam a respot http://www.kubuntu.org/news/kde-4.2.
Pulseaudio-t http://ubuntu-virginia.ubuntuforums.org/showthread.php?t=1055591 alapján lőttem be. Jól szól. Csak a multimédia billentyűzetemen a VOLUME key használhatatlan kde kmixxel. Mivel 5.1-re felmixelt zenét, hallgatok 5.1 hangszórón, és csak a frontok hangerejét veszi lejjebb az alsa.
Hogyan tanítom meg a KMIX-et pulseaudióra? Vagy valahol láttam egy cikket, hogy be lehet tenni egy új hangerőcsúszkát, hogy legyen új egyéni master volume az alsában. De hogyan lehet? Merre van a cikk?
Nem tudjátok? Mit javasoltok?UI.: érdekes módon az XORG kisebbet zabál kde alatt egy napnyi foxolás után. Csak szerintem randa a scroll, és thunderbirdben nem is igazán megfelelően van ábrázolva scroll.
A gnome-power-manager ikonját nem tudtam kitenni a sarokba. Hogy lehet?
A Krusader ablaka elveszett gnome alatt. Hogy nyomok neki tockost, hogy kapja össze, és ne nélküle futkosson?
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő