- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Srácok, még mindig hanyadt vágta magát a rendszerem. Már tudom /dev/shm és a /dev/pts képtelen felkapaszkodni a rendszerbe.
Ez mind az etc/init.d/mountdevsubfs.sh -ben van. A hibaüzenetet még mindig nem tudom hogy lehet kiszedni a dmesgből. De induláskor azt írja ki, hogy ezeket nem tudja felcsatolni.Úgy gondolom a virtualbox szerencsétlenség újabb verziója vágta hanyadt a rendszerem.
Sok baj nincs csak csak az udevd induláskor kiírja hogy idegesíti a vboxusers group, és persze nem indul mc-ben ctrl+o-ra a console.
Cannot open master side of pty
hibaüzenetet kapok.Mit tegyek?
Ráadásul a vmware toolbox is elszáll nekem. Valaki tudta installálni kernel halál nélkül?
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest