Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
vizimi
üzenetére
Én eddig annyit adtam meg swap-nak, amennyi memóriám volt (1 giga), csak menetközben sosem ment pár száz mega fölé, ezért gondolkodtam el rajta, hogy mennyire fontos ez. Ezt szerintem inkább az ubuntu telepítésnél készítsd, és szerintem az ntfs-t is lehet ekkor - és akkor ez a kettő lesz logikai.
SD kártya - én nem bonyolítanám ezzel az életem, nem tudom a linux hogy kezelné.no, örülök, hogy így "idősebben" és kevesebb tudással is van aki belevág, sok haverom még az alap dolgokat is lusta lenne magától kideríteni...
Aktív témák
- OpenMediaVault
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gitáros topic
- Windows 10
- Formula-1
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest