Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Én most Hatmandorban a templom alatt vagyok. A 6-8 db Dark knightból álló army büntet... (lvl 21 vagyok, és ennél magasabb szintre nem tornászhatom a szörnyeket sem, van limit.)
Vicces, pár napja azt hittem, ezt a szavannát hamarosan letudom, közbe nagy **t, csomó kveszt van...
Volt egy Varn egy bányás dungeon-ban, na annak volt akkora sebzése az íjjal, hogy mire feleszméltem, már esett is össze a csóka. (és ez normal-on; képzelem, mi lehet hard-on, pedig nyomtam az endurance-ra is, igazából ez meg a willpower kell csak a casternek)
Viszont, a hosszú hétvégén elutazok, szóval nem tudom most vinni, de kíváncsi vagyok a pantomimes Varn-ra, lol! (Hol van ő?)SZERK: lengyelek a fejlesztők vagy mi?
rákesrestem wikin ilyet ír:"The game was released on the 25th January 2011 in North-America for the same platforms. The game has been a commercial hit and has managed to sell 1 million units, three weeks afters its release in Europe.[4] By February 2011 sold units have exceeded 2 millions in number.[5]" wiki
- tehát máshol azért rágerjedtek, de bezzeg a nagy GÉMPOD erről kussol, csak dragon édzs megy. Szánalom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Arc Raiders
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ford topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest