Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Én is rohantam már párszor
! De...
Szerintem nem vészes: ha nagy a különbség (más rangja van a mobnak) az azért látszik a kinézetén (páncél, fegyó)... eddig nem volt nagy meglepi.
Az Oculus az király, azzal nézd meg őket, akár 5 centiről
. Nálam kint van quickbar-on, gyakorlatilag egy billentyűlenyomás után már szét lehet nézni a környéken (a sarkon, emelkedőn túl). Elég sokáig nem gyengül a szpell ereje, addig jól lehet vele látni, hogy pontosan merre néznek a mobok, milyen fegyverük van, pontosan hányan vannak, alszanak vagy járőröznek, miegyéb... ez a hájd+bekszteb dolog ez nagyon jól esik mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! De...
. Nálam kint van quickbar-on, gyakorlatilag egy billentyűlenyomás után már szét lehet nézni a környéken (a sarkon, emelkedőn túl). Elég sokáig nem gyengül a szpell ereje, addig jól lehet vele látni, hogy pontosan merre néznek a mobok, milyen fegyverük van, pontosan hányan vannak, alszanak vagy járőröznek, miegyéb... ez a hájd+bekszteb dolog ez nagyon jól esik mindig...