Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
hát amikor először láttam róla képeket azt hittem h ez vmi gothic3 és oblivion keverék, de amikor felraktam és játszottam vele rájöttem h a közelükbe se ér
szép a tály, jó a grafika + minden de vh nem jött be
amikor először láttam benne a vizet hát eléggé szar volt messziről csak vmi kék izé közelebbről egy tükörhöz hasonlít, de ahoz h szép legyen eléggé közel (mondjuk úgy közvetlenül mellé) kell menni. de még így is tulzottan tükröződik és nem lehet alá látni
ja + amit ott bénázott a karakter ''úszás'' néven hát majdnem leestem a székről annyira rossz...
az erdő viszont gyönyörű + tetszenek benne a lények (máramelyik) pl kergettem vmi kacsa féleséget és annyira bénán lett megcsinálva h nem tudom leütni ha hátulról ''harcolok'' vele mikor menekül...
ja + az is eléggé vicces h meg kell állnia útközben (még ha egy durva vadállat lény v egy csorda vaddiszó is kergeti) ahoz h el tudja rakni a kardot. + mikor futás kozbe előveszem a kardot nem csinál semmit de ha megállok hirtelen a kezébe terem
de azok a shrine-ok szépek + az is szép volt mikor kinyirt vmi szárnyas izé és újraéledtem egy fordított kereszt előtt
és az is kicsit fura h a szinte 100%-osan meredek hegyoldalon csak úgy nyugodtan sétálgat semmi zuhanás v bármi hasonló neeeem sőt még nyugisan meg is áll pihenni félúton
szal így összesítve eléggé ratyi lett. jobbat vártam a képek alapján
ha elég durva kritikát akarnék neki adni akkor az ez lenne:
hátránya: hogy megjelent
előnye: hogy 2mp alatt letörölhető
de azért ennyire nem szörnyű de nem is egy csúcs (főleg a gothic3 + az oblivionhoz képest)
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest