Hirdetés
- gerner1
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Hát azért ez vicc ba**ameg... Már az a rohadt sp1 is kintvan, de nvidia alatt még mindíg nem működik a tv-out... Én speciel CSAK EZÉRT használok még XP-t... Áhh....
Carrot: röviden: megnézed milyen csati van a tv-d hátulján. valszeg Scart lesz. (sok-sok lába van..) a vga-don meg svideo kimenet van, tehát veszel egy svideo-rca kábelt, meg egy rca-scart kábelt és összedugod. ha megvan az svideo végét a vga-ba dugod, a scart végét meg a tv-be és kész.
-
LLKobe
veterán
válasz
TazLeacher #2960 üzenetére
A Kane & Lynch témához: defragot próbáltál már?
-
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki segítsen pls!
Át akarok térni Vistára, most nyúzom egy ideje, és nem is olyan rossz, de a qrva tv kimenetet az istennek se tudom bekapcsolni... XP-n pöccröff minden. Ezen meg nemtom működésre bírni... Néha egy-egy pillanatra látja a tv-t de két katt után el is tűnik. Szal lényegében nem is látja hogy rá van dugva. 7300GT, svideora kötve a tv. Próbáltam már vagy 6 driverrel de egyikkel se megy. Van valami megoldás? Nekem feltétlen kell a tvout, így meg kéne oldani, vagy marad az XP, de jó lenne a vista.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Star Citizen
- Külpolitika
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest