- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Szvsz, elég kevés! MÉG gyúrjál rá, és ha eléred a trilliobilliomillát, akkor gyere vissza, mert valszeg ezen a konfigon egy sima szövegszerkesztőt sem lehet beizzitani. A tuning alapjait már leírták, és belinkelték NEKED!
De, senki sem fogja helyetted megtenni. Tehát, első lépés, hogy tudjad jelenleg mid van, és milyen tapasztalatok vannak, hogyan kell majd letesztelni az eredményt. Magyarul, olvasd el a fenti linkeket! Aztán, irány a biosod, és mindig csak kicsit lépkedve, de kezd meg. Azért, az alaplap manuálja legyen kéznél, hogy pl. biost hogyan kell alapállásba hozni. Én pl. a reset jumperre ráraktam a háznak a reset gombját, igaz, mint késöbb kiderült, Abit lapoknál van más megoldás is.
A legfontosabb kéréds, hogy tudsz-e szorzót állítani a procin. Aztán, hogy mennyi max fsb-n megy a ramod, és ehez állítsad a procit (ha megy a szorzó állitás, ha nem, akkor egyszerre a proci-ram). Ami fontos, ha jól tudom, hogy az Athlon64-nél is szinkronban kell hajtani (ha mégsem, majd kijavítanak). Tehát, proci-ram azonos fsb-n, de ez elvileg egyszerre emeli amúgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...