- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakaduku
senior tag
Üdv!
Olvasgattam egy -két cikket amiben azt írják, hogy a szopzózár nélküli processzoroknál, ha a szorzót állítjuk, akkor nem kell foglalkozni a NB, HT, RAM órajelekkel. De ez a feszültségeikre nem vonatkozik, vagy igen?
-
Kakaduku
senior tag
Még valami. Az FSB : DRAM arányom 1:2 Mennyire jó ez így?
-
Kakaduku
senior tag
Na szóval. Sikerült meghúzni a procit 2,66-ról 3,00-ra. Számomra ez bőven elég alapfeszültségen, de még egy utolsó kérdés. Az FSB/CPU Frekvenciáját állítsam, vagy hagyjam auto-n? Illetve a PLL mit jelent? Ott két érték van az auto-n kívül.
-
Kakaduku
senior tag
válasz
darál0w #22137 üzenetére
Nincs több kérdésem
Csak gondoltam megkérdezek egy hozzáértőt is a dologról. Ma sikerült a videókártyát egy kicsit feljebb tornászni, de holnap ha lesz időm akkor kipróbálgatom ezeket az értékeket.
Jah, de most jutott eszembe, hogy lenne még egy kérdés.
A CPU fesze nem magasabb a BIOS-ban? Nincs valamiféle drop? Ezt csak úgy hallottam valahol.
Jah, még annyi, hogy ezeken a feszeken kívül nem kell semmi mást beállítani, mint amiket írtam?! -
Kakaduku
senior tag
Darál0w bocsi, hogy nem voltam tegnap, csak elhúzódott a dolgom.
De. Az Everestből sikerült pár információt kigyűjteni. Szóval:A ramom Geil Value Plus 1600 mhz. Most 1333-ban megy mivel a gépem csak oc-ban tudja kezelni a ramot. Szóval most 1,5 V-on működik, de a ramra az van írva hogy 1,6 V. Akkor ha felhúzom 1600-ra akkor kívánni fogja gondolom a nagyobb feszt.
A CPU-ra 1,2875 V mutat terhelés alatt. Az északi és Déli hidat nem tudom, hogy be kell -e állítani de azt is megtaláltam, hogy 1,1V mind a kettő. Ezek az értékek reálisak? -
Kakaduku
senior tag
Itt egy kép ehhez a kérdéshez -> [LINK]
-
Kakaduku
senior tag
Segítség kellene! Most jött meg az új gépem és szeretném a procit felhúzni de egyenlőre frekvencia emelés nélkül. A szóban forgó proci egy Core2Quad Q8400 2,66 Mhz.
A kérdésem a következő. Milyen frekvenciákat kell beállítani, mármint milyen fajtákat, illetve ha valaki tudná azt, hogy hol találom és milyen néven a biosban azt megköszönném, valamint a ram-fsb arányának mennyinek kell lenni? Mert a fentebbi képen 1:1-et láttam a jónak.
Jah, a lapom egy asus p5p43 td pro.Előre is köszi a válaszokat!
-
Kakaduku
senior tag
Miket kell beállítani autóról manuális frekvenciára? Mármint azt tudom hogy a PCI-E (a videókártya slot) azt be tudom állítani gyárira 100-ra. Mást esetleg? CPU? Ramok?
-
Kakaduku
senior tag
Kérdés: Mikor illetve kell e a ramok időzítésén változtatni ha húzom a procit? Szóval. Nem akarok feszültséget emelni sehol, se a procinál, se a ramoknál, se a pci-e-nél szóval csak a biztonságos szinten belül szeretném húzni. El kezdem az FSB-t tologatni, valamint a ram szorzóját hozzáállítom, hogy jó legyen a cucc és ennyi? Minden más auto? Mármint itt az időzítésekre gondolok hogy auto.
-
Kakaduku
senior tag
A prime 95 használatát esetleg valahol lehetséges elolvasni? Lehetőleg magyarul, mert nem tudom, hogy mit kell indítani ha mem tesztet akarok és mit ha procit akarom terhelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest