Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbert182
csendes tag
Sziasztok.
Sikerült egy Anti-Tuning lapot (M5A99X EVO R2.0 1302BIOS) + CPU-t (FX 8350) kifognom.. most nem tudom hogy a Single Channelben lévő memoriák azok ami bekavarhatnak, vagy más.. de ha megszeretném tudni mennyi az a legalacsonyabb fesz amivel stabil a gép.. és emiatt AUTO-rol átteszem MANUALRA és belövöm a feszültségeket... IBT-->10.kör FAIL, Prime BLEND\Small FFTs -->1-1,5óra Stabil, OCCT 1 óra stabil, OCCT\LINPACK TEST AVX Mod --> 30 perc után FAIL...
Már minden beállítási lehetőséget kipróbáltam.. a célom a 4GHZ(ALP) elérése legalacsonyabb fesszel amin stabil.. de egyszerűen nem sikerült.. 4 napig küzdöttem.. kipróbáltam már a DIGI VRM-beállításaiban mindent EXTREME-re tenni.. CPU-nak 1.4V-ot adni, CPU\NB-nek 1.35V-ot, de semmi.. a RAMOKAT is visszaosztottam 1333mhz-ra.. 1.55V-ra beállítva.. de próbáltam 1.78V-on is.. azon is ugyan ugy meghalnak a tesztek..
Hűtő Thermaltake FRIO --->fullon pörög mind a 2 venti..
Kupakhő 66fok
magok 45-51 fokig..
Megállt a tudomány..
Valakinek van valami ötlete? vagy ez már eleve igy halott dolog a tuning?
Köszönöm. -
Norbert182
csendes tag
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg hogy valamelyikőtök használ INTEL BURN TESTET (IBT) AMD FX8350-es CPU-val? az érdekelne hogy nállatok nem Bugos\instabil a program? -ezt arra értem- hogy mindent lefixáltam a biosban-fezsültségeket-órajeleket, és míg a OCCT vagy a Prime megy 1,5-2-2,5 óráig addig az IBT már a 3. teszt után elszáll Instabilitás hibával..
nincs támogatva az FX szeria-a 2.54-es IBT-ben? -
Norbert182
csendes tag
Sziaztok. Hadd kérdezzem meg, hogy a biosban lévő
CPU Spread Spectrum
PCI-E Spread Spectrum
VRM Spread Spectrum mi célt szolgál? illetve mi lesz a különbség ha AUTO-rol átteszem ENABLED-re vagy DISABLED-re ?Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest