- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Javeller
csendes tag
okés akkor itt szólok ha lesz lapom(bár eddig mindenki vagy eladta vagy jegelt) szóval jövök majd ha lesz előrelépés
Köszi h segítesz,bár a tuning segítség nehezebb mutatvány lesz mert nem igen csináltam ilyet..
Ja és hol találok vagy milyen a minőségi hűtő ami elbírná ezt az emelést? -
Javeller
csendes tag
Köszi Jorus a választ!
Nem baj h ha nem megy 3Ghz-et..Azt néztem h kilehet belőle hozni feszemelés(amit persze nem is tudnék csinálni) nélkül 2,7Ghz körül..Hát nemtudom mivel hűtsem van egy gyári proci hűtő : intel c28085 ő lenne az.
Akk szerzek lapot és ha nem probléma zargatnálak privibe.Oks?
Még1x köszönöm Jorus!! -
Javeller
csendes tag
Üdvi Mindenkinek!
Hozzáértők segítségét kérném,hogy az Intel Core2Duo e4300-as procimból többet hozzunk ki.Jelenleg 2x1,8Ghz-en mozog. Nem akarom fagyálló,szárazjég és egyéb segítségét kérni hanem csak egyszerűen feljebb emelni az órajelét kb 3.0Ghz körülire!
Jelenleg 2x2gb Corsair 800mhz-es ram állna a proci mellett.
+ egy 8800gtsProblémák:
- Elős: nem csináltam ilyet sose.
- Második: kéne egy alaplap ami jó is lenne hozzá mert jelenleg nem rendelkezem alaplappal.Tudtok s775ös olcsó és "tuningbíró" lapot?
- Harmadik: milyen táp kéne ehhez a konfighoz?Írhattok privibe is és kommentbe is.(Privibe jöhetnének a szájbarágósabb magyarázás.)
Köszi hogy elolvastad,és a segítségeket is előre köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest