- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabo0905
aktív tag
Sziasztok!
lenne egy corsair xms3 1333mhz-s ramom... (magas szűrke profilú) (a többi alkatrész az alaplapomon!) a proci sajnos biosba 1066-ot ír a ramnak, de ugye 1333-s a ram így túl sok baja szvsz nem lehet... mivel a procit is húzom 2.66-ról 3.80-ra így a memoriának is nő a mhz-ja... 1066 az alap a szorzót úgy állítom be, hogy 1066-on legyen a ram akkor 1088-ra nő az mhz-ja (így azt hiszem 4x szórzón van, de majd megnézem.) és most bátorkodtam feljebb állítani a szorzót (duplájára 8x-osra) így megugrott 1466mhz körüli értékre... az lenne a kérdésem, hogy ez így mennyire rossz hatással van a ramra? úgy hallottam hogy ezek a corsair ramok eléggé bírják a tuningot, de azért mégis megkérdezném a véleményeket! a ramnak nem növeltem és nem is csökkentettem voltage-t. az alaplap sem melegszik és a ram se! -
Gabo0905
aktív tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy egy E6320 procit meddig lehet húzni? (1.86ghz-n megy én 2.33-használom meddig lehet még húzni?)
-
Gabo0905
aktív tag
így jelenleg nem hangos a gép megy benne kb 3-rom venti a tápéval együtt ezt szeretném így megőrizni
-
Gabo0905
aktív tag
Sziasztok!
az lenen a kérdésem, hogy az adatlapomon lévő konfigot meddig érdemes húzni vga, proci,stb.? a procimat 1.86ghz-ről felhúztam 2.3ghz-re nem tudom, hogy tovább lehete húzni és ha igen mennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Kártya csere után nincs kép.
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest