- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snacky
tag
NFree
Be tudnál nekem linkelni pár cpu stresszelő progit?
Mert szeretnék tutira menni h a rendszer stabil legyen, vagy netán elég az orthos??? -
Snacky
tag
Értem....
Igaz most berheltem kicsit a hűtésen, beraktam egy 12cm es hűtőt pluszba így már max a 75-77 fok.
Most stresszelem Orthossal, meg Super pi-t is lefuttattam eddig okés a dolog!
Ha 12 órán keresztül nem fog feljebb menni a hőfok meg nem hibázik akkor szerintem elkönyvelhetem h stabil a rendszer és a játékok úgyse hevítik fel a procim ennyire!
Nem? -
Snacky
tag
Szevasztok.
Nekem lenne pár kérdésem!
Az első az h ugyebár papíron a C2D E4500-nak 85°C a max hőmérséklet amin még tud üzemelni, namost én 3GHz-n járatom a kicsikét és a CPU65-70 fokon megy ha maxon pörgetem és a magok maximum 80 fokra mennek föl, a kérdésem az h azt a max 85 fokot amit papíron leírtak az a magokra vagy magára a CPU-ra vonatkozik????
Ha a CPU-ra vonatkozik, akkor a magok mégis mekkora max hőmérsékletet tudnak elviselni?
A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest