- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Dual-Core E2200-as procimat hol tudom az ASUS P5PE-VM alaplapom biosában felhuzni 2,6 Ghz-re?
Aki tudja létszi képekkel vagy pontról ponra való leírással légyszi! -
Brucehun
aktív tag
És még egy krdés hogy egy 300W-os táp elbírja úgy van mellette 2 merev lemez, 2db 512 MB RAM 266 Mhz, GForce 7600GS, és 2 cd meghajtó. Hogy elbírja a 300W-os táp?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok! Tegnap megvettem az E2200-os Dual Core procit és elég jól futnak a programok, még a gépem is gyorsabban kapcsoba, még a Colin Dirt is medium bállításokkal megy. Egy kérdés hogy ehez a procihoz melyik visát jobb feltenni, a Home Basic -et, vagy a Bussnes változaott?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Megszeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek milyen a Dual Core E2200 -as processzor? -
Brucehun
aktív tag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy az 1 magos 3.06 Ghz-s procimat hogyan tudom a BIOSBan feltolni 3.5 Ghz-ra, hogy ha valaki tud segíteni, akkor annak nagyon megköszönném ha pontról pontra leírni nekem hogy melyik menüpontban hol mit keljen beállítani? -
Brucehun
aktív tag
Valaki más tudna ez ügyben nekem segíteni?
-
Brucehun
aktív tag
Jó Reggelt mindenkinek! Tudtok segíteni hogy hogyan tudom felhúzni az egy magos procimat 3.06-ról 3.6-ra?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Intel Celeron D 346-os procim ami 3.06 Ghz-s, és azt szeretném megkérdezni, hogy hány megahercig tudomfelhuzni és ha igen milyen programmal vagy beállítással lehet ezt megvalosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest