Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drnati
újonc
válasz
Aprósólyom #47219 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a választ, azóta egyébként megoldódott a probléma, ddu-ztam a divert,újraraktam a drivert és a játékot is, illetve szétkaptam a gépet és kapott egy alapos tisztítást. Valószínűleg kilazulhatott a kártya, mert mielőtt szétszedtem a gépet felvillant egy fehér led az alaplapon és miután összeraktam tökéletes volt már. Azóta egyébként 160-180 FPS között mozgok offstream, de kipróbálom mindenképpen amint lesz egy kicsit több időm tesztelgetni az OC-t. Köszönöm a sourceokat, kicsit nehéz eligazodnom a fórumon
-
drnati
újonc
válasz
Aprósólyom #47211 üzenetére
10 perces tesztet futtattam, ezekkel az eredményekkel:
-
drnati
újonc
válasz
Aprósólyom #47209 üzenetére
Nem, sajnos még semmi ilyet, teljesen új az egész téma számomra, de úgy is fogok játszani nemsokára, akkor beizzítom a programot.
Fontos információ hogy kompetitív beállításokkal játszom, tehát minden grafikai beállítás a teljesítményre és nem a kinézetre van konfigurálva a játékban,minden low beállításon van, illetve minden ami nem szükséges ki van kapcsolva.
-
drnati
újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, van egy konfigom, amiből úgy érzem nem igazán tudom kihozni jelenlegi állapotában a maximumot. Elsősorban a kártyán és a procim szeretném húzni, természetesen ha szükséges hozzá akkor a ramot is. Nem tudom hol kezdjem, elég ingoványos talaj számomra ez az egész, mert eddig ha ismerősökhöz fordultam vagy különféle Facebook csoportokban érdeklődtem, szinte mindig leráztak hogy mit akarok ezen a gépen húzni, jó ez így, illetve hogy minek érdekel az ilyen nőként, egyszerűen csináltassam meg mással.Ettől függetlenül szeretném magam kicsit belevetni, és a dolgok mögé látni alaposabban
Jelenleg játékra, streamelésre és videó vágásra/renderelésre használom és erre is használnám a jövőben. Legfőképpen Warzone szokott nálam terítéken lenni a preferált játékok terén, és itt tapasztalom egyedül hogy többet is ki lehetne hozni FPS terén, mint a jelenlegi 140-150-es általános FPS érték.Videókártyánál a WZ config fileok, nvidia control panel és windows beállításokon már túl vagyok.
Specifikációk:
CPU: Ryzen 9 5950 x
GPU: MSI GeForce RTX 3090 Suprim X
Ház: NZXT H7 Flow White
Hűtés: NZXT KRAKEN X73 AIO Liquid Cooler White
PSU: Corsair HX1200 1200W
RAM: 32 GB G.Skill Trident Z Neo RGB DDR4 3600MHz CL16
MOBO: Asus ROG B550-FTudnátok nekem segíteni hogy hol kezdjem az egészet és hol érdemes olvasgatni?
Köszönöm ha hozzájárultok valami hasznossal
Natessia
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest