Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
Dauerstage
üzenetére
Hali! Értem, hát meglátom, lehet, hogy új komplett gépet veszek inkább, egy olyat foltozni, ami 4 éves, 4 éves technikával, nem biztos hogy jó, lehet jobban járnék, ha gyűjtögetek, "ezért nem akartam venni játék konzolt sem." A tápos történetnek azért utána nézek.
Köszi az infót. utólag is!
-
Marcsello31
őstag
válasz
Dauerstage
üzenetére
Szia! Köszönöm a segítségedet! Megnézem mindenféleképpen.
-
havri1
félisten
válasz
Dauerstage
üzenetére
fx6100-as a másik gép, azon simán alulfeszelve megy már talán egy éve, és váltogatja az órajelet. Csak ezen fix, bármit, bármit csinálok.
A gyári értéket (órajel) úgy gondoltam, hogy mondjuk ha tudja a 3600-4200-at (most hasraütve mondtam 2 számot), akkor a között ingázzon. Bár ilyenkor ha fixen állítom a feszt, azt ettől függetlenül visszaveszi, vagy az mindig azon marad?
Mindjárt tesztelem a csökkentett fesszel, mit bír.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Dauerstage
üzenetére
Ok, köszi!
-
Reflax
tag
válasz
Dauerstage
üzenetére
Van valami mód, hogy megtudjam a legfirseb van e rajta?
-
Reflax
tag
válasz
Dauerstage
üzenetére
A flashelés az hogy is megy?
-
Dauerstage
tag
válasz
Dauerstage
üzenetére
Illetve még egy alaplap járt hasonlóképpen nála. Ez is eggyik napról a másikra. Asus m4a87td evo. Este game, másnap reggel bios error. Megpróbáltam újra flashelni a biost sikertelenül többször is és azóta sem tölt be biosig sem. Elindul a flash és gondolkodik a világ végezetéig.
-
Reflax
tag
válasz
Dauerstage
üzenetére
1 évvel ezelőttig teljesen tökéletes volt minden, az utóbbi időkben van a hőprobléma. Tök mindegy, hogy 10% a procihasználat, akkor is az alap 75, a 80%-nál és felette pedig már 90 fok

Nos igen, az alaplapom felépítését látod a linken amit hozzárendeltem, ott az összes kis hűtőbordázott cucc is forró mint az állat amíg megy a gép természetesen.
megnéztem a proci hűtőbordáját, az pedig szimplán "kellemesen" meleg. De most hogy menet közben megdőltöttem a házat, úgy búg és pörög mint valami erőmű
-
Reflax
tag
válasz
Dauerstage
üzenetére
Kb másfél hónapos, ahogy elkezd sípolni, már kenem is újra

Előtte fél évente kentem vagy évente.
Bocsi a lin kitt van :[link] -
szojafasirt
újonc
válasz
Dauerstage
üzenetére
Nekem nem a szememet bántja hanem a testemet. Nem olyan kellemes fél óra után 30 fokos szobában gamelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest