- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipci1989
csendes tag
Hali. Köszi, igazad volt egy virtuális gépet többször el indítottam, és le állítottam, és tényleg szinte 1-2 mp alatt 10-20 fokokat változott a mag hőmérséklete:S Annyit meg kérdezhetek még, hogy az AMD honalapján meg jelölt 65 fok az a CPU, vagy CPU mag hőmérsékletre vonatkozik e? Köszi előre is.
-
antal27
tag
Ezt értem.
De ha nem indulna el egyszer sem akkor azt mondom,hogy OK.de így hogy most is megy kb 3.5 órája stabilan,"pont a GTA 4-el játszom"és 2800mhz--ről 3221 mhr-re van húzva.Így nem világos miért indul el egyszer aztán meg nem????
Érted??Bocs a privi-ért,véletlen volt
-
-
hibavissza
veterán
Ok, köszi.
Abból gondolom, hogy a proci a gyenge láncszem, mert mikor elindítom a tlb patch-t, akkor lényegesen jobban fut. Gyakorlatilag csak az aa-t vettem vissza kétszeresre, amúgy minden maxon.
Sajna a tlb kikapcsolása magával hozza a váratlan kékhalált, ha PS-ben mókolok valamit, és a háttérben megy 2 böngészőablak és netán valami flash fut az egyiken, akkor tuti elszáll. Szal komoly melóra tlb nélkül nem alkalmas ez a proci...nem véletlen adtak javítást hozzá... -
hibavissza
veterán
Bocs a két hsz-ért!
Szóval nézem ezt a progit amit ajánlottál.
Amennyiben a biosból kiolvasott run and idle értékekkel töltöm fel, akkor nagy bajt nem csinálhatok?
Mennyire megbízható ez a progi?
Miért nem ír ilyet az amd vagy a giga? (az amd-s tuningprogi nem fut a hardveremen)Szóval most hirtelen csak ez a pár kérdés futott át az agyamon.
Sem az amd, sem a giga nem csinál jó progit erre a célra, de Martin Kinkelin igen? -
hibavissza
veterán
Segédprogramként az első hsz-ben említettre utaltam.
Tartok ezektől a segédprogramoktól...megnéztem az oldalát, akár kínai is lehetett volna a bemutató két kép, szal úgy vok, amihez nem értek, azt nem piszkálom.
Azt hiszem írok a giga supportnak. Olyan kényelmes dolog lett volna ez a szorzóemeléses "tuning". Mást nem nagyon állítgatnék, mert nem értek hozzá és nem akarok szívni vele.
A giga adott valami tuningprogit a laphoz, de azt használva szakadozott volt a hang játék alatt. Mondjuk szökőévben egyszer dobok fel valami játékot a gépre, az is lefut egy hét alatt...szóval lehet inkább visszaveszek a felbontásból.
A MW2 az első játék ami nem megy full maxon a gépemen, meg a PS is lehetne gyorsabb....Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest