Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
CsabexJ #35742 üzenetére
A DRAM freki és az NB freki két külön dolog..800as DDR2 valós órajele 400MHz, az az 5-5-5-18 meg teljesen rendben van SPD szerint is.
Ne képzelj problémát oda, ahol nincs, főleg ha nem is tudod miről van szó..fbeni91
Az ott DDR/PC3200/-400 lesz, semmi baj nincs a 2.7Val, 2.6 az alap.
A procid sem számít melegnek, majd ha 80 fölött megy, akkor aggódj.
Újraindulásoknak inkább táp szokott lenni az oka, esetleg RAMhiba..
Előbbit cseretáppal ellenőrizheted, utóbbira Memtest86+ 4.2t futtass. -
slayer007
tag
válasz
CsabexJ #35724 üzenetére
az alap fsbje mennyi volt? húztál rajta v alapon van? ha alapon van, akkor nézd meg 1.3v-vel, ha stabil akkor tedd lejjebb. 1.375-t ír az amd weblap voltagehez, szal azzal is kezdheted, de mindig arra törekedj, h megtaláld a legalacsonyabb vcore értéket, amivel még stabil marad a gép.
-
slayer007
tag
válasz
CsabexJ #35720 üzenetére
VID az az ideális vcore a cpu-d számára.
szal a vcore-t állítsd, bár ez az ingadozás amit mondasz nekem magas sajna
a cpu voltage controlban lesz a vcore gondolom.
CPU-Z nevű progival meg tudnád nézni, hogy perpill mennyi voltage-t kap a proci
Szerintem a phenomnak már van energiatakarékos módja, ami bekapcsol ha üresjáratban van a proci... ez lehet az ingadozás szerintem, és ez normális, áramot takarít meg.
A multipliert leveszi ilyenkor, (200x4/core láthatod), ha elkezded terhelni aktiválja a többi multipliert is. -
fbeni91
tag
-
fbeni91
tag
válasz
CsabexJ #35717 üzenetére
Üdv. olvastam a hozzá szólásod nekem is ilyen problémám volt! most oldódott meg!
Mekkora procid van?
léccives meny be a biosba! ott pedig keresd meg a proci feszültségét! és olyat keres h vcore vagy cpu voltage vagy ilyesmi és álítsd be erre! 1.55 (volt)!! vagy ha a hűtőd bírja akk nyugottan mehet e fölé is! bár nem létszükséglet! próbáld meg így! de persze ha a vcore megvan és hülye idétlen betük vannak mögötte semmi baj nyomj entert és egyből meglátod a feszültség értékeket! sok sikert hozzá! ha még fenn ál a hiba akk a procin is kell álítani! de vigyázz! 55 fok köré ne enged terhelés alatt sem a procit!!!utánna ha úgy érzed h nem jelentkezik a probléma evvel a progival teszteld akár ha sikerül órákon át!! orthos prime !!!! várom válaszod a jó hírrel!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7-4770K - FOXPOST az árban
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest