Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peterson_
addikt
válasz

kona005

üzenetére
						Ja, csak nem mindegy, hogy hogyan írod:
pl.:
-Nem fos Asrock lapom van, hanem Gigabyte(esetleg itt a típus is)...és akkor mindjárt nincs félreértés.
Ha segítséget kérsz, ez a minimum, még jobb, ha linkesíted is, nem ám "nézd meg az adatlapom" és egyéb okosságok.
Vagy akkor írd azt, hogy "Az adatlapom szereplő deszkával" , vagy mit tudom én. - 

Apollo_21
addikt
válasz

kona005

üzenetére
						Van,,biztos mégpedig h nemvagy képes leírni a nemfos Asrock alaplap típusát, és ha már NEM a giga hajtja ezt átírni..a lapodon..nempedig papolni h addikt létemre nézzem az adatlapod...2külön alaplapról beszélünk...gondoltam eljut..de nem.
Sőt tovább megyek..a tuningosba még mindíg a gigával akarod tuningolni..itt meg h miért rossz az asrockkal.. de részemről nemérdekel. Egyik topicba ezzel próbálkozol másikba amazzal...és mindenki görbe csak tevagy csillag...ez a baj. - 

Apollo_21
addikt
válasz

kona005

üzenetére
						Jah, köszi az oltást..Asrock lapod van..gigabyte,,,ezt megint nemlehet értelmezni
 mind1
Inkább töltenéd ki normálisan h asrock hajtja..minth kotyogod itt az oktatást.
Írtad h nemtré asrock hajtja..mondom ránézek adatlapra melyik az és akkor lehet segíteni erre Gagyibájt van beírva..te erre nemazt kérdezed meg a jóembertől h akkor most mi van? DE, én ezt tettem.
De old meg... - 

enemy107
senior tag
válasz

kona005

üzenetére
						Türelem.

Biosodban feszültség beállításoknál lenni kell offset módnak, bár nem ismerem a lapodat. Ez tulajdonképpen konyha nyelven fogalmazva egy szabályozott auto fesz beállítás, megadod a lapnak, hogy szükség esetén mennyivel emelheti a feszt. LLC, load line calibration, a lapban a feszültség ingadozást (droop) csökkenti, LGA775-nél nem is használtuk 1.3V felett, mert nyúzta a lapot. Az újakat biztosan nem nyúzza.

- 

törölt tag
válasz

kona005

üzenetére
						Nem mindegyik CPU bírja azt a bizonyos 4.5Ghz-es órajelet, hiába fesszelik az emberek.
Giga lapoknál én nem tudom hogy van. Mindegyiknél más, én a sajátomhoz értek a legjobban az ASRockhoz.
Talán a 3570k overclock mellé írd be hogy Gigabyte YT-re, aztán hátha kidob egy olyat ami neked van.
Attól függ mivel méred a feszültség értékeket, legújabb CPU-z, vagy AIDA-n belüli mérővel?
Jobban ismerkedj meg a lapodal, meg biosban oda van írva mellé jobb oldalt általában, hogy mi mit csinál. - 

Hunter2
addikt
válasz

kona005

üzenetére
						én intelnél 1.35V-ban szoktam megszabni a határt feszemelésnél 24/7-es használatnál.
A proci a tuningtól max akkor fog tönkre menni ha túlfeszeled, szóval attól hogy csak "fsb"-t emelsz attól nem, de mivel neked BE procid van így azt tudnám javasolni hogy állítsd a proci szorzóját 1-2-vel magasabb értékre és utána ha a win még elindul akkor teszteld 1-2 órán át a prime95-el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Dacia topic
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - Spórolós topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - BestBuy ruhás topik
 - ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
 - Motoros topic
 - További aktív témák...

- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
 - 2. és 3. generációs processzorok.
 - 4 gen i5-4570/ i7-4770/ i7-4790K procik
 - Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
 - DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
 - Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
 - Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mind1

Jah értem már.