- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
buffon75 #11996 üzenetére
Értem, hát ezzel a lappal ebből a konfigból szerintem sokkal többet nem lehet kihozni. Egy macerás core 2 csere hozhat valamit, de a lap meg a ddr1 meg az agp annyira visszafogná, hogy szerintem nem éri meg a beruházást. 1,5 giga memó ebbe konfigba szerintem szintén elég. Van egy Socket A-s konfigom is az újabb mellé, ami 3000+ os athlon xp procis agp, ddr1, 9550. Na ebben alapból 512 memo volt beleprbáltam még 512 memot, eszméletlen gyorsulás volt, beleraktam még egy gigásat így lett 2giga semmit nem éreztem az 1gigához képest. Lapot kéne cserélni, alapvetően, csak akkor ugye cserélhetsz mindent, sajnos ez ilyen, amit ez a lap tud az már mind elavult szabvány. Inkább gyűjtögetnék a helyedben kicsit, és cserélnék valami "olcsóbb" korszerű konfigra.
-
KaraDani
addikt
válasz
buffon75 #11994 üzenetére
Jézusom LGA 775 ös lap AGP vel és DDR 1 el
Alapvetően ha nem akarod az egészet cserélni, akkor csak procicsere jöhet szóba, bár nem látom túl sok értelmét. Alapvetően belerakhatsz egy cro2 dou-t simán, de azt is csak akkor ha frissíted a biosod, és lehetőleg van külön vga, nem csak az integrált. Integráltal csak 800 as fsb t enged, külön karival 1066 ot. Szóval ha core 2 megy bele akkor is csak max 1066 os fsb-s, pl e8xxx széria kilőve azok 1333 asok. Tudom, hogy nem fogsz szeretni érte, de alapvetően ezt már bővíteni nincs sok értelme, macerás, és buta ez a lap. VGA t nem írtál, ha csak integrált van, max vehetsz vmi használt AGPs karit, az dobna a játékokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest