Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
vlcsko82
üzenetére
Nem kötekedésnek szántam, én is szeretem ha hűs minden, jól szellőző házam van, és lecseréltem én is mindenen a gyári hűtőt. De lightos alapfeszes tuning bőven belefér a gyári hűtővel. Azt jól látod, valószínű játék téren neked a 4650 mellé nem is hozna sok pluszt a cpu tuning, de pl nálam a 4850 el olyan 3-3,2 ig érezhető felette már nálam se hoz érdemleges pluszt. VGA meg felhasználási területe válogatja, játékoknál is simán elkélhet egy 4ghz es kétmagos pl egy 4890 CFX mellé nagy felbontásban, arról nem is beszélve, hogy amik új játékok jönnek egyre inkánn kezdik kihasználni a 4 magot is. És akkor még nem is beszéltünk arról, ha valaki pl homevideokat vág, vagy csinál egy két proci igényesebb dolgot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő