Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
jokerone
üzenetére
Még valós 1,35V se sok, nem az a baj. Feszek autón!!! Nee. Kákhalál meg 95%-ban memória.. Prime blend. Ezzel tesztelj!!! Szarni a IBT-re, smallFFTs-re, ha 1ütt nem tudja a rendszer. Külön-külön hiába megy a mem és a cpu jól, ha x visszaosztást nem szeret a ramod, s tuningnál meg azon járatod. Sőt ha még jó is, akkor is lehet, hogy a lap nem bírja együtt, kell neki kis plusz fesz. A blend az ram-cpu-lap.

-
yolan
őstag
válasz
jokerone
üzenetére
Egyről beszélünk, csak másik irányból

A szenzor jelent egy adatot, amit az adott program kivon egy előre beállított értékből és az eredményt fogja őgy hívni hogy mért hőmérséklet, remélem érthető. Így tehát ha változik a tjmax, akkor változik a "mért", kijelzett hőmérséklet. Ha pl 80-nak van emgadva a tjmax, és 50-et mér a szenzor, akkor a kijelzett hőmérséklet ugyebár 80-50 lesz, tehát 30 fok, de ha a tjmax 100-ra van állítva, akkor egyből 50 fok lesz a kijelzett hő. Volt anno logout-on egy cikk, hogyan lehet kalibrálni a tjmax-ot, vagyis kimérni valahogy hogy hol is lehet a vége. Végülis, valszeg úgy sem lesz pontos a mérés, csak ha kiméres rendes műszerrel, én úgy vagyok vele, kiteszteltem, hogy 60-65 foknál kezd el jelentkezni az órajel dobálás, azt nézem a plafonnak, tehát ha most 26 fokos a kupak, és 28-29 a két mag, bőven jó vagyok a 60-65-höz képest
-
yolan
őstag
válasz
jokerone
üzenetére
nincs mit, 32-35 az teljesen jó, most valami olyasmi ugrott be hogy ezeknek a herélt wolfdale magos prociknak minthaA 80-100 között lenne a tjmaxuk..
Ha a delta t, ugye a nyugalmi és terhelt érték közötti differencia nem túl nagy, mondjuk olyan 10-20 az nagyon jó érték, de egy 20-30 már korrekt, a 30-40 már szerintem kicsit húzós, az már jobban megviselheti a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- C# programozás
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- CORSAIR K100 AIR
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én pl soha nem nyúltam a szorzóhoz, mindig a maxon volt