Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Az tök rendben is van!!!
PPSH:
Bocs,h beleszólok,de engedj meg pár észrevételt.
Ki nem szarja le,h mennyin megy a ramod?Ne azt nézd!!!Kezd a legnagyobb szorzón,h ne terheld a hidakat,tápot.(Félre ne értsd én is 1300-on járattam ha tudtam,s a 800-as Patriotot is 1200-on,mert kíváncsi voltam,h mit tudnak,de..)SuperPI s egyéb szintetikus teszteken kívűl(ami tök jó,én is heteket áldoztam neki),nem nagy jelentősége van(magyarul:kvra nem veszed észre)hogy 900-on vagy 1066-on megy a ramod.
Másik:Intel oldaláról nézed a VID-et?valami nagyon nem kerek Te!
A VID"egyedi"!!Jó párszor leírtam asszem itt is,de gyorsan,tömören,még 1x-konyhanyelven-VID:Az a feszültség amin az adott proci(esetedben az ami a gépedben van!!!-nem ám intel kütyük!!!)a gyártó(Intel)szerint hibátlanul tudja a a gyári órajelet.(esetedben 9,5*333-at).Ez egyedi!Amit a core Temp(stb..)kiolvas az vonatkozik a TE procidra.Az alaplapok ez alapján(kiolvasás után)lövik be a biosban a NORMAL-AUTO(laptól függ)feszt.Kivételt képez az pl.az Abit,mert Abit lapoknál automatikusan ez lesz a legkisebb adható fesz.(Ezért nem tudsz Abittal nagy alulfeszes tuningokat elérni,csak annyit amennyit drooppol a lap.)(esik a fesz)2VID van.Van a normál-nevezzük így(erről volt szó eddig)meg a takarékos módhoz tartozó.Ezt takarékos üzemmódban kapja (jobb esetben)a proci.Szoftveresen még állíthatod a VID-et e 2 tartomány között,nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Path of Exile 2
- iOS alkalmazások
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Hyundai, Kia topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest