Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bukodin
csendes tag
válasz
csucsu1
üzenetére
Hello!!!
Én is hasonló problémával küzdök egy ep45-ds3 as lapnál. 2x1 gm rammal dual ban ugyanezt csinálta nekem is, single be rakva pedig kezdő képernyő bejön de kiírja hogy BIOS CHECKSUN ERROR aztán javítani próbál valamit, újraindul és kezdődik minden elölről.... 1 gb al már boot olt a rendszer xp cd-ről de a driverek betöltésénél kékhalállal kidob és a STOP hibában pci.sys szerepel. Remélem kicserélik és nem adják vissza 3 hét után hogy hibátlan a lap, még 5-én adtam be garira azóta semmi hír. 26-án letelik a 15 munkanap addig remélem nem húzódik el az ügy vagy ha úgy is lessz akkor már kötelező lessz cserélniük ha jól tudom. Nállad valami változás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest