- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bukodin
csendes tag
válasz
csucsu1 #7534 üzenetére
Hello!!!
Én is hasonló problémával küzdök egy ep45-ds3 as lapnál. 2x1 gm rammal dual ban ugyanezt csinálta nekem is, single be rakva pedig kezdő képernyő bejön de kiírja hogy BIOS CHECKSUN ERROR aztán javítani próbál valamit, újraindul és kezdődik minden elölről.... 1 gb al már boot olt a rendszer xp cd-ről de a driverek betöltésénél kékhalállal kidob és a STOP hibában pci.sys szerepel. Remélem kicserélik és nem adják vissza 3 hét után hogy hibátlan a lap, még 5-én adtam be garira azóta semmi hír. 26-án letelik a 15 munkanap addig remélem nem húzódik el az ügy vagy ha úgy is lessz akkor már kötelező lessz cserélniük ha jól tudom. Nállad valami változás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged