- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Powerer
tag
válasz
IO.sys #46946 üzenetére
Ez tudom hogy érzékeny pont, mindenki abban hisz ami neki beválik, illetve szerinte kellő mértékben leteszteli a beállításokat és a hardwaret.
Nekem az AIDA stressztesztjével, játékkal és munkával való tesztelés bőven bevált.
Az elmúlt 5 évben folyamatosan tuningolt/optimalizált beállítású asztali gépet használtam, és sose teszteltem Prime-mal. Véleményem szerint annyira túlzás az a típusú terhelés, hogy normál használat közben a közelébe nem ér a processzor.
AIDA teszt nekem bőven elég, ott megfigyelhető a melegedés, lehet állítgatni a ventiprofilon ha nem megfelelő, illetve ha annyira instabil lenne, akkor kifagyna ettől is.
Használat közben sosem fagytak a gépeim, és sose használtam Prime szintű stresszteszteket, mert ezek állandóan fagyást eredményeztek, attól függetlenül, hogy azon kívül atomstabil volt a beállítás. Szerintem még gyári frekvencián és feszültségen, vízhűtéssel is fagyott tőle.
Ez csak a magánvéleményem, és megértem azokat, akiknek az jelenti a biztonságot, ha a Prime-ot futtatták egy bizonyos ideig, és azt a hőmérsékletet tudják beállítani, mert azt egészen biztos, hogy nem fogja használat közben elérni a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged