Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Powerer
tag
válasz
IO.sys #46946 üzenetére
Ez tudom hogy érzékeny pont, mindenki abban hisz ami neki beválik, illetve szerinte kellő mértékben leteszteli a beállításokat és a hardwaret.
Nekem az AIDA stressztesztjével, játékkal és munkával való tesztelés bőven bevált.
Az elmúlt 5 évben folyamatosan tuningolt/optimalizált beállítású asztali gépet használtam, és sose teszteltem Prime-mal. Véleményem szerint annyira túlzás az a típusú terhelés, hogy normál használat közben a közelébe nem ér a processzor.
AIDA teszt nekem bőven elég, ott megfigyelhető a melegedés, lehet állítgatni a ventiprofilon ha nem megfelelő, illetve ha annyira instabil lenne, akkor kifagyna ettől is.
Használat közben sosem fagytak a gépeim, és sose használtam Prime szintű stresszteszteket, mert ezek állandóan fagyást eredményeztek, attól függetlenül, hogy azon kívül atomstabil volt a beállítás. Szerintem még gyári frekvencián és feszültségen, vízhűtéssel is fagyott tőle.
Ez csak a magánvéleményem, és megértem azokat, akiknek az jelenti a biztonságot, ha a Prime-ot futtatták egy bizonyos ideig, és azt a hőmérsékletet tudják beállítani, mert azt egészen biztos, hogy nem fogja használat közben elérni a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest