Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollo_21
üzenetére
Na.. szóval
Van egy gép. A megjelenítő pedig a tv-m. Bekapcsolom a gépet,bios be lép,pár dolgot át állítok,stb.. tökéletes van kép,és nem is megy el. Majd fel raktam a Win 10-et,ami telepítette az összes szükséges drivert.minden tökéletes. Majd újraindítás után biosba be lépek, és pont 30 mp után el sötétül a kép. Ki húzom a HDMI kábelt,vissza dugom ismét van kép 30 mp ig. Win alatt tökéletes nem megy el a kép soha. Csak bios alatt,illetve ha mondjuk egy Win telepítést csinálok.. próbáltam bios resetet ugyan ez.. másik kártya ugyan ez.. másik lap,ugyan ez.. integrált videokartya ugyan ez... na talán így érthető😂 köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airsoft
- Házimozi haladó szinten
- Linux kezdőknek
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van egy gép. A megjelenítő pedig a tv-m. Bekapcsolom a gépet,bios be lép,pár dolgot át állítok,stb.. tökéletes van kép,és nem is megy el. Majd fel raktam a Win 10-et,ami telepítette az összes szükséges drivert.minden tökéletes. Majd újraindítás után biosba be lépek, és pont 30 mp után el sötétül a kép. Ki húzom a HDMI kábelt,vissza dugom ismét van kép 30 mp ig. Win alatt tökéletes nem megy el a kép soha. Csak bios alatt,illetve ha mondjuk egy Win telepítést csinálok.. próbáltam bios resetet ugyan ez.. másik kártya ugyan ez.. másik lap,ugyan ez.. integrált videokartya ugyan ez... na talán így érthető😂 köszönöm.