- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #44997 üzenetére
Én úgy képzeltem el a témát, h csinálok diagramokat, h előtte - utána. Játékokban, tesztprogramokon és egyebeken. Meg a munka folyamatát, h h is kell a beállitásokat végezni a BIOS-ban, mit kell figyelni, indokokat, h mit miért csinálok. Csak ennyi. És nem több alkatrészen, hanem csak egy komplett gépet optimalizálni és annak folyamatát papirra vetni. Szerintem ez nem nagy cucc. Amit meg Te irsz az már nem ehhez tartozik. Én gyakorlatit akarok csinálni nem elméletit. Az, h meddig lehet húzni meg, h milyen hűtővel stb az tök mind1. A lényeg az, h lett vele dolgozva és van róla irva valamicske és egyebek. Kösz.
Minden ami az összefoglalóban van elsajátitani szeretném és papirra vetni grafikonokkal és mérésekkel együtt. Mivel nincs rá lehetőségem, mert vettem 2 éve gépet, de nem OC képes procival, meg a lapot sem az alapján vettem igy gondoltam hátha van valaki akinek van otthon és megmutatná nekem az egész folyamatot kisebb kommentekkel amit meg is hálálnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kínai projektor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest