Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker #448 üzenetére
Na, eddig jutottam:
FSB: 250 (fix 15x szorzó, proci 3,75Ghz)
Ram: Osztó 3,33 és így a frekije 833, nem adtam plusz feszt. (időzítések autón vannak.vagyis 5-5-5-15)- egész jó az everes mérésViszont, amelyik pillanatban visszaveszem az FSB-t kisebbre és a ram frekije érdekében az osztót növelem 4,00-ra, akkor nem hajlandó menni. Ha adok neki plusz feszt, ha nem, akkor se. (akkor elindult ha az időzítésen állítottam 5-5-5-8-ra ,viszont az everest mérés nagyon gáz lett.) MI lenne az optimális beállítás 4,00-ás osztónál, ha az fsb 215 és ilyenkor a ram ezzel az osztóval 860-on menne....ha elindulna. Mik legyenek az időzítések?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kutya topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BIOS frissítés
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest