Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Remek, köszönöm szépen!
Időközben megnéztem 2 játékot, és guttattam egy 3d mark vantaget ( talán elég lett volna a 06 is)
3dmark-ban 600ponttal többet értem el, külön a CPU score több mint 1000el nőtt( ha jól emlékszem a régi számokra)
Witcher 2 : van egy jólbevált mentésem, eddig közepes grafon(lefele finomhangolva) 20 fps-em volt, most magas beállítások mellett ugyanott 35
Assassins Creed : Brotherhood : low-mid beállítás : 20-25 fps , most: high beállítás: 30-35 fps.
és nemmellesleg photoshop is szélsebesen indul
Azthiszem itt az ideje körülnézni azok közt a játékok közt amik eddig szaggattak

Mégegyszer köszi a segítséget, meg a rengeteg időt amit beleöltél ebbe, főleg hogy (így utólag belátva) egy kb 3 órás operációt 2 napon keresztül magyaráztál

Még egy utolsó kérdés:
Véleményed szerint, jobb hűtéssel, mi lenne a vége ennek a procinak?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő