- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
Santiagain #28626 üzenetére
Nos nekem volt egy Dual Core E6700 am és ott az órajel levételével egyidőben a feszültséget is levette arányosan!
Jelenleg egy Phenom x2 555 BE procim van ahol ugyanígy mükszik az energiagazdálkodási funkció, az órajellel egyetemben a feszültség is megváltozik!
Én személly szerint azt javaslom hogy win7 esetében az energiagazdálkodási profilt az alapértelmezett ''kiegyensúlyozott'' ról állítsd át ''teljesítménycentrikus'' ra, így nagy eséllyel nem fog változni sem az órajel sem a feszkó, persze abban az esetben ha az oprendszer felülbírálja a proci energiagazdálkodását!
A BIOS-ban elvileg CPU EIST (Enhanced Intel SpeedStep® Technology) szerepelhet!
Egyébként nekem egy Asus M4A77T lapom van és nekem is ha be van állítva 1,400 V akkor a CPU-Z 1,392 V -t mutat, az előző Gigabyte lapomnál sem volt pont annyi mint amennyit beállítottam! Szerintem ez nem jelenthet problémát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tisztázta az N1 kódnevű fejlesztés körüli pletykákat az NVIDIA vezetője
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest