- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
darál0w #27443 üzenetére
Nos. Én megértem hogy prociszorzó meg procifesz állítással lehet húzni rajta.
A Sandy Bridge topic első hozzászólásában ott a link : segítség az tuninghoz néven, oc guid.Ott is és máshol is ahol 2500k-t teszteltek UD-4-el többféle opciót is kikapcsolnak valamint a feszültségnél sem csak a vcore-t állítják. Ahhoz hogy stabil legyen ezeket állítják , le is írják hogy mire. Tehát én aki még nem jártam biosban ott olvasom ezt, nem kitaláltam.
Másokat is kérdeztem hogy mit kell állítani. Többféle eredmény de egyik sem mondta hogy csak prociszorzó és procifesz amit kell, hanem a többit is.
Tehát ha csak ezt a két értéket állítom akkor a turbo mód pl bekacsolva marad, de milyen kihatással lesz ez rám? Hiszen ott is lehet állítani magonként a szorzót ha be van kapcsolva.
Valamint az összes alatta lévő érték is bekapcsolva marad ilyenkor.Most a CPU-Z azt mutatja hogy 3392Mhz-n megy a gép 34x szorzóval. Amikor először bekapcsoltam ez az érték 1600Mhz volt 16x szorzóval, tehát nem járatta maxon mint most.
Ezt mi befolyásolja?Én nem akarok itt erősködni de mivel nem értek hozzá nagyon így érdekelnek a részletek is.
Mi lesz a többivel? miként fog működni ezentúl? mindig maxon megy majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest