- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
joker1220 #27367 üzenetére
Szia,
írtam hogy memcsókat 2.66-ra állítsd (igazából kisebb kéne, de sajna azon az alaplapon valami bünti miatt a 2.66 a legkisebb)
Termination jó 1.2V-on, csak azért írtam 1.25-öt , hogy elsőre lőjünk fölé, azt majd visszaveszünk a végén ha lehet.
Reference egyenlőre maradhat AUTO-n szvsz nem fogunk addig eljutni hogy manual kellene.
Ramok is jók 2.0 Volton, bár (2.1V-2.2V-on messzebb jutnánk. (mondjuk oda már sajna ramhűtés kellene). Igazából most azt kéne kitapasztalni, meddig tudjuk az FSB-t emelni, aztán majd el kell kezdeni a ramoknál finomhangolást (ha ott lesz a szűk keresztmetszet).
a Hő tökéletes, most egyenlőre IBT felejtős és térjünk át a Prime95-re (amikor indul Cancel és utánna az advanced menüben kapcsold be a Round off Checking-et). Most indíthatod a Option -> Torture Test -> Blend-el.
Kis lépésekben haladj FSB-én, és utánna minden beállítást tesztelj le 15 perc blend-el, addig emeld FSB-t amíg le nem áll hibával a blend. Ha megvan a pont ahol már hibázik, akkor vegyél vissza 10 MHz-et az FSB-ből és mehet rá 10 körös IBT majd egyből utánna 2 óra blend. Ha lefut akkor majd megyünk tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest