Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
northmahri
tag
válasz
Mvrck one
üzenetére
A húzás ott kezdődik hogy bemész a bioszba és megemeled az fsb, aminek az alapértéke 333. De előtte a memóriának a sebbeségét 666Mhz(vagy 667 mind1) rakod, hogy az 1:1-es arány fennáljon. Ha feljebb rakod az FSB akkor 3dolog fog változni: A cpu sebbesége(ami FSB * CPU szorzó, ami 8), ram sebbesége, PCI sebbesége. A kezdésként a CPU multiplayert(nem biztos h így írják) 8-ra rakod. Utána a PCI-t 100Mhz-re.Ha ez mind megvan, akkor jöhet maga a húzás. A lényeg hogy 400-as FSB fölött már a ram is tuningolódik révén az 1:1-es arány miatt(tehát 450-es FSB 900Mhz-es Ramot eredményez).Továbbá bizonyos szint fölött már plussz feszeket is kell rakni. Én azt csináltam hogy felraktam 375-ös FSB-re, így 3,0GHz-es procit kaptam, és a ramom 750Mhz-lett. Ehez feszeket még nem kellett állítani, kivéve hogy mindent alapfeszre kell rakni. A CPU-nál ez 1,344V, a ramnál ált. 1,8V(csekkold le),az NB 1,2V. Ezeket állítsd be és utána rakdd 375-ös FSB-re.
Teszteket futatsz, ha minden stimmel és még nem vagy megelégedve a teljesítménynövekedéssel, vagy túl meleg lessz a proci szólj!
ui.: 375-ös FSB-vel nem nagyon lehet elcseszne semmit, ha mindent jól csinálsz és a PCI-t 100MHz-re RAKOD!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i5 8400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő