Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
northmahri
tag
válasz
Mvrck one
üzenetére
A húzás ott kezdődik hogy bemész a bioszba és megemeled az fsb, aminek az alapértéke 333. De előtte a memóriának a sebbeségét 666Mhz(vagy 667 mind1) rakod, hogy az 1:1-es arány fennáljon. Ha feljebb rakod az FSB akkor 3dolog fog változni: A cpu sebbesége(ami FSB * CPU szorzó, ami 8), ram sebbesége, PCI sebbesége. A kezdésként a CPU multiplayert(nem biztos h így írják) 8-ra rakod. Utána a PCI-t 100Mhz-re.Ha ez mind megvan, akkor jöhet maga a húzás. A lényeg hogy 400-as FSB fölött már a ram is tuningolódik révén az 1:1-es arány miatt(tehát 450-es FSB 900Mhz-es Ramot eredményez).Továbbá bizonyos szint fölött már plussz feszeket is kell rakni. Én azt csináltam hogy felraktam 375-ös FSB-re, így 3,0GHz-es procit kaptam, és a ramom 750Mhz-lett. Ehez feszeket még nem kellett állítani, kivéve hogy mindent alapfeszre kell rakni. A CPU-nál ez 1,344V, a ramnál ált. 1,8V(csekkold le),az NB 1,2V. Ezeket állítsd be és utána rakdd 375-ös FSB-re.
Teszteket futatsz, ha minden stimmel és még nem vagy megelégedve a teljesítménynövekedéssel, vagy túl meleg lessz a proci szólj!
ui.: 375-ös FSB-vel nem nagyon lehet elcseszne semmit, ha mindent jól csinálsz és a PCI-t 100MHz-re RAKOD!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest