Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
na hát megpróbáltam, nem adott képet és nem volt restart se mint szokott lenni, tehát szedhettem ki az elemet meg vissza, ami első alkalom volt és azt hittem magam alá csinálok mire kiszedtem meg visszaraktam! mondtam magamban jó lesz nekem a 3.3 is de azért a ramokat tegyük már fel 1044re, NB megint 1.3, restart és ugyanez...megint kiszenvedtem belőle, de mostmár tized annyi idő alatt és arra jutottam h jó nekem ez így!

nagyon szépen köszönöm a segítséged, de így is fut minden, ha majd nemfog akkor veszek egy 4 magos procit és kalap-kabát, mert ez nem az én idegeimnek való!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi