Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
válasz
darál0w #19091 üzenetére
na hát megpróbáltam, nem adott képet és nem volt restart se mint szokott lenni, tehát szedhettem ki az elemet meg vissza, ami első alkalom volt és azt hittem magam alá csinálok mire kiszedtem meg visszaraktam! mondtam magamban jó lesz nekem a 3.3 is de azért a ramokat tegyük már fel 1044re, NB megint 1.3, restart és ugyanez...megint kiszenvedtem belőle, de mostmár tized annyi idő alatt és arra jutottam h jó nekem ez így!
nagyon szépen köszönöm a segítséged, de így is fut minden, ha majd nemfog akkor veszek egy 4 magos procit és kalap-kabát, mert ez nem az én idegeimnek való!
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest