Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Igaz, hogy pár nap késéssel jelzem csak, hogy itt vagyok, de mivel is szivatom?
Harry és Pepe_G!
Ha a BIOS-ban mindent auto beállításon hagysz, akkor az eredetileg alapnak számító értékeket állítja be, mind feszültségek, mind egyéb dolgok tekintetében. Ha ettől el szeretnél térni, akkor kell csak belenyúlni a lelkivilágába. Amit én szoktam, hogy a memóriának adok plusz feszt, ha húzni akarom a gépet. Általánosságban +0,2 V már egyrészt elég löketet ad neki, másrészt még biztosan nem tesz benne kárt. Az időzítésekkel szoktam játszani úgy, hogy a magasabb freki beállításait használom akkor is, ha visszaosztom a memóriát. Nem sokat jelent mondjuk, de azért néhány 100 MB/sec ilyenkor benne van. Én többnyire alapfeszes tuninggal szoktam foglalkozni, ilyenkor a proci fesz maradhat auto beállításban. HT és AM3-nál NB frekit szoktam még alacsonyabbra állítani, mert ha EC-vel húzom a procit, akkor ezek is elmásznak. Arra figyelek, hogy a húzott EC és a HT, illetve NB szorzó ne lépje sokkal túl az eredetit. Ilyenkor azoknak sem kell feltétlenül feszt adni, de azért 0.1 V még belefér. Röviden ennyi, de ha van még kérdés, akkor ki vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 650 G2 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest