- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATEO6600 #10412 üzenetére
nekem is jóideig kínai volt, nincs azzal semmi baj.
az a helyzet, hogy a Biosban vannak a default értékek. a ramoknak pl 1.80-1.90 feszt kell gyárilag kapniuk (enyém nem tud kevesebbet adni 1.85nél)... és ahogy ismét megnéztem az általad linkelt képet, azon a ram biztosan 1.800on van, az MCH alapfeszét pedig nem tudom (az én lapommal csak túlfeszelni lehet), de valszeg az is jól áll.
ideális érték CPUnál a legkisebb fesz amin még nem hal le a smallFFT (több fesszel többet fogyaszt, kevesebbel meg már instabil). az idle érték problémásabb, inteleknél idleben a feszt visszaveszi 1.16körülre (ez egy fix érték, de mivel folyamatosan alulfeszelem a sajátomat igy nem emlékszem sajnos rá
), hacsak nem alacsonyabb a VCPU (tehát nagyon alul van feszelve), olyankor értelemszerűen nem emeli meg. az idle feszt pedig általában nem lehet állítani (talán egy maroknyi lapról olvastam, hogy tudnak ilyet is), szóval sajnos ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged