Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L3zl13
nagyúr
válasz Thunder78 #23 üzenetére
Belkin szerintem minden eszközére van ilyen garancia. Esetleg az összeg lehet változó.
Az enyén is hasonló, csak 4 dugaljjal, és antenna védelem nélkül.
Az csak 19500A-is véd, és 1000J-ig, de 20 milla forint garanciát vállalnak a rákötött eszközökre. Ez 3600W-ot bír el folyamatos üzemnél a doboza szerint.
No ha érdekel valakit elég részletes infó van a cuccról a dobozon, a hozzáértők kedvéért, hogy ne a levegőbe beszéljünk:
Elektromos adatok:
230V/16A/50Hz/3680W
Legnagyobb ennergia disszipáció: 1034J (fázis-nulla: 238J, fázis-föld: 238J, nulla-föld: 238J, telefon: 320J)
Maximális áramlökés: 19500A (fázis-nulla: 6500A, fázis-föld: 6500A, nulla-föld: 6500A)
Max feszültséglökés: 6000V
Reakcióidő: <1ns
Elektromágneses interferencia/zaj elnyomása: 150kHz~100MHz max 43dB csökkentéssel.
Két indikátor led, ami jelzi a földelés és a túlfeszültségvédelem megfelelő működését
300V-os fém oxid varrisztorok vannak benne túlfeszvédelemre
Olvadóbiztosíték arra az esetre, ha nem tudja másképp elvezetni az energiát.
Másodlagos biztosítékok és Varrisztorok az elektromos tüskék ellen
Nagyfrekis kondenzátor az elektromos zavarok elnyelésére és kiegyenlítésére.
Ja és persze az élettartam garancia. (Ha meghibásodik, vagy kiég védelem közben akkor ingyen javítják vagy kicserélik.)
+ A már említett csatlakoztatott eszközökre vonatkozó gari.
A fenti adatok alapján egy szakmabéli biztos meg tudja mondani, hogy mit véd ki a cucc, és mit nem. Én annyira nem értek ehhez a részéhez.
Szvsz ennyit megér, még ha esetleg nem is nyújt tökéletes biztonságot. (Igaz nekem ingyen volt. )Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
Ez hülyeség, az UPS-ben ugyanolyan védelem van, mint ezekben az elosztókban. Meg egy kis plusz elektronika, és akksi az áthidaláshoz.
3 lépcsős védelem.
Már soxor megkérdeztem sok topicban, de senki nem válaszolt rá.
Ha tényleg nem érnek semmit ezek az elosztók, akkor a nevesebb gyértók miért vállalnak milliós garanciát a rájuk csatlakoztatott összegekre?
Ráadásul. Ha neki egyszer az egyik cucc szált el, egyszer meg egy másik, akkor nem ütött be hozzájuk villlám. Ha tényleg beütött volna, akkor az összes cucc elszállt volna esetleg a fél házzal együtt. Csak a közelbe csapott be valahova villám, és a vezetékeken keresztül jutott el az ő házukba is. Ilyen ellen pedig nem kell szvsz varrisztor meg szikraköz meg akármi.
Túlfeszvédőt vegyél nyugodtan, de lehetőleg valami normális márkát.
Ajánlom az APC-t, MGE-t és a Belkint.
Nekem APC UPS-om és Belkin túlfeszvédőm van. Utóbbinál 80000€ körüli garancia van a csatlakoztatott eszközökre ami az EU területén érvényesíthető. (És ugye mi is EU tagok vagyunk.)
APC-nél is valami hasonló a helyzet.
[Szerkesztve]Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest