Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
[kép] en egy ilyet nyomtam vasarnap, kedden volt pozitiv a tesztem. nem erzek semmifele negativ hatast eddig a pulzus is rendben van, bar itt most nem volt olyan magas, altalaban 165 korul van az atlag ha megfelelo recovery elozte meg az edzest. en nem ovatoskodom, nyomom ugyanugy ahogy eddig, nem erdekel. ha megmakkanok, inkabb edzes kozben tegyem
-
C4mp3r
addikt
kedden volt egy pozitiv antigen tesztem, ma reggel megint csinaltam egyet, meg mindig pozitiv. hivatalosan nem vagyok karantenban, es a statisztikaban sem vagyok benne, mert ugyan lejelentettem a haziorvosnak, hogy pozitiv lettem senki nem keresett, hogy mikor menjek hivatalos PCR-ra, ugyhogy ennyit errol.
tunetem mostanra semmi nincs, edzest is elkezdtem. szerencsere ugy tunik meguszom eleg olcson, es nem lesz belole long covid. (kopp-kopp)
-
C4mp3r
addikt
aki atesett mar a fertozesen es rendszeresen edz/fut mik a tapasztalatok, mikor erdemes elkezdeni visszarazodni es elkezdeni a terhelest? kedden nagyon szarul voltam, de ma mar semmi komoly tunetem nincs a leragadt slejmen kivul. arra gondoltam tekerek egy kicsit, hogy lassam mi a helyzet, de nem akarom tul koran, nehogy negativan befolyasolja a felepulest. csak a seggem verem mar a foldhoz, hogy nem tudok semmit csinalni.
-
C4mp3r
addikt
delutan le kellett fekudnom, mert brutal gyengeseg jott ram, laz megmaradt, hidegrazas, heart palpitations amit betudok a laznak es a kialvatlansagnak egyelore. bevettem egy algopyrint ez valamennyire eltuntette a fejfajast, de igen eleg szarul vagyok. tavaly volt egy brutal 65 kilos fogyasom 145kg->80kg, hat nem szivesen elnem meg ezt azzal az adipozitassal.
-
C4mp3r
addikt
a favirol meg mindig az a konszenzus, hogy nem erdemes beszedni, mert semmi nem tamasztja ala, hogy segit? azert kerdezem ha esetleg felirna az orvos, de nem szeretnek beszedni minden szart, csak aminek van tudomanyos alapja, hogy hasznal
-
-
C4mp3r
addikt
ma voltam a siofoki oltoponton boosterre anyammal. o 2 sputnikot en 2 pfizert kaptam elotte. mondtam az orvos?nak, hogy modernat szeretnek, o gyk. lehulyezett, hogy szerinte pfizerre modernat hulyeseg, mivel mindketto mrns es nekik protokoll szerint kell eljarniuk, igy azt amugy is csak modernara adhat. igy lett 3. pfizer nekem es anyamnak is. o alapbol azt szeretett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest