- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát az fasza, nekem tegnap fájt ott, azt hittem, hogy beállt vmi izmom. éjjel fájt a fejem, délelőttre múlt el. most meg picit kapar a torkom, meg futás közben nulla erőm volt, 7 percekbe is belesétáltam, meg kb. el akartam aludni menet közben (ez a "csak egy kicsit becsukom a szemem és úgy futok, mert fáradt vagyok" érzés, mint anno az egyetemen az órákon
).
de tuti nem korona, mert az előző ötszáz alkalommal, amikor azt hittem, akkor sem az volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest