Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
Sziasztok! Még novemberben kaptam az első oltásomat oltóponton, viszont a másodikra nem tudtam elmenni mert elkezdődött egyetemen a vizsgaidőszakom (nem akartam esetleges kiesést). Most hogy vége lett mondom ma elmegyek beadatom végre a 2.-at is. Viszont azt mondták hogy mivel túl sok idő telt el az első oltás óta (2,5 hónap, ezt nem gondolnám olyan hú de sok időnek) így újból kell kezdeni az egészet és amit most fogok kapni az megint első oltásnak fog minősülni.
Kérdeztem hogy ebben az esetben mi a helyzet a kártyámmal, azt mondták hogy újat fognak küldeni hiszen ugye február 15.-től átalakul oltási igazolvánnyá. Mondtam nekik hogy ezzel tisztában vagyok, de ez tudtommal fizikailag nem jelent új kártyát, QR kóddal tudják ezeket az infókat ellenőrizni. De ők csak erősködtek hogy új kártyám lesz, illetve már a mostani sem érvényes (ami szintén hülyeség volt, mondtam nekik hogy érvényes, majd miután beolvasták meglepődtek hogy valóban az). Végül mondom ha már eljöttem akkor beadatom, majd most hazaérve beolvasva a kártyámat írja a 2. dózist a mai dátummal, szóval ránézésre minden oké vele.
Viszont ugye ők ennek az ellenkezőjét állították mikor oltottak, de mégis második oltásnak írja, mint ahogy én ezt gondoltam is hogy lesz. De mivel ők úgy gondolták hogy újra kell kezdeni így adtak nekem időpontot 3 hét múlva a "2. oltásra" ami ugye esetemben a 3. lenne, viszont én nem szeretném a 3.-at rögtön a 2. után beadatni, pár hónapot azért várnék még vele. Meg ugye azt sem tudom ha pár hónap múlva mennék a 3. oltásomra akkor mit szólnak ahhoz hogy a 2.-at igazoló papíron ott van a következőnek az időpontja.
Kérdésem az lenne hogy igazából ez mennyire lehet valós amit ők mondtak? Mert nekem olyan érzésem volt hogy abszolút nem voltak képben a témával. Szerintem mivel meg van a 2 oltásom a 2. mai dátummal így elvileg innentől 6 hónapig még érvényesnek kell lennie a kártyámnak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest