- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Floyd80 #24297 üzenetére
nálunk nappal 26 éjjel 23 fokon megy a klíma, és ez már a puhított verzió, mert asszony mindig fázott.
tudom sokan nem veszik komolyan, de én amióta először nézettem a d vitamin szintemet és azóta figyelek rá, nem voltam beteg/náthás stb.
kivéve a szaruhártyagyulladásomat, amivel 2020 február óta küzdök.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Floyd80 #24297 üzenetére
Boltokban én vagyok az egyetlen szerintem, aki kinti 40 fok esetén felvesz egy melegítő fölsőt
Nyilván az sem védi meg a fejed, füled, főleg amikor állsz a pénztárnál közvetlenül alatta. Az üzletekben kevés helyen működtetik normális módon a klímát. Szóval igen, bármi lehet, akár allergia is, annak is itt az ideje.
morgyi: Évente kétszer tisztíttatom a lakásban meg az autókban is a klímát, persze a boltokban ki tudja mikor takarították ki utoljára őket. -
t72killer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia