- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Floyd80 #24297 üzenetére
nálunk nappal 26 éjjel 23 fokon megy a klíma, és ez már a puhított verzió, mert asszony mindig fázott.
tudom sokan nem veszik komolyan, de én amióta először nézettem a d vitamin szintemet és azóta figyelek rá, nem voltam beteg/náthás stb.
kivéve a szaruhártyagyulladásomat, amivel 2020 február óta küzdök.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Floyd80 #24297 üzenetére
Boltokban én vagyok az egyetlen szerintem, aki kinti 40 fok esetén felvesz egy melegítő fölsőt
Nyilván az sem védi meg a fejed, füled, főleg amikor állsz a pénztárnál közvetlenül alatta. Az üzletekben kevés helyen működtetik normális módon a klímát. Szóval igen, bármi lehet, akár allergia is, annak is itt az ideje.
morgyi: Évente kétszer tisztíttatom a lakásban meg az autókban is a klímát, persze a boltokban ki tudja mikor takarították ki utoljára őket. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest