Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
Volt szó róla, hogy tudjuk-e milyen vakcina van a fecskendőben.
Megáll az eszem!
Németországban csaknem 9000 embert kell újra oltani, miután egy ápolónő oltásokat cserélt sós vízre.
Az érintettek mindegyike 70 év feletti volt.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
A floridai és texasi iskolai körzetek visszavonják republikánus kormányzóik tilalmát arra, hogy maszkokat követeljenek a gyermekeknek és a tanároknak, mivel a koronavírus -esetek száma szárnyal a konzervatív területeken, ahol alacsony az oltási arány.
Az utolsó mondat érdekes:
A DeSantis -t széles körben úgy tekintik, mint amely potenciális 2024 -es kihívást mérlegel az elnökség számára.
[link]
Ezt az ökröt?Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Gyakorlatilag minimálisra csökkent a vakcinafelvételi kedv Magyarországon.
-
mpo
veterán
válasz Tigerclaw #27011 üzenetére
A járványkezelés hibái és a beszerzések turpisságai kiderültek.
Senki nem követett el harakirit szégyenében, helyette lehazudják a Napot az égről.Sir Pocok többet tudna mesélni erről, mint én.
Egy ilyen bonsainak minden leveléből egyharmadot le kell vágni, néztem fél óráig, ahogy a barátom csinálta. Sokféle van, összesen 150-200 amit nevelget.
[link][ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz balojazz #27026 üzenetére
Csak FFP2-es maszkot hordtam, amin a levegő elég nehezen jön át.
A szívem 30%-a elhalt, 47 éve dohányzom, ennyit a tüdőmről.
Ha én kibírom az FFP2-es maszkot szabályosan föltéve 64 évesen, akkor más ne keressen kifogást.
Akinek nem tetszik, mehet az erdőbe remetének.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz bigdady #27039 üzenetére
Ebből semmit nem lehet megtudni.
Itt ezt keresd meg:
Újonnan azonosított fertőzöttek számának alakulása megyei bontásban
[link]
A legalsó táblázatot is nézd meg:
Az elmúlt 35 nap fertőzéses eseteinek trendje európai országokban#27042 Morgyi
A kezdetektől számított összes esetszám lakosságarányosan.
Soha nem tudod meg belőle, az aktuális állapotot.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz Tigerclaw #27007 üzenetére
Azt nem bannam, ha szokasba jonne, vagy elvaras lenne, hogy aki beteg leguti fertozessel, az automatikusan veszi a maszkot, vagy nem is megy dolgozni.
Megkaptad a választ:
[link]#27058 Sir Pocok
Japánban érzed magad, ugye?[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Vártam, hogy valaki szóba hozza, de nem tette.
Egy hétre lezárják az ausztrál fővárost
Canberrában több mint egy éve nem volt koronavírusos eset. Most találtak egy fertőzöttet.
A karanténszabályok ellenőrzésében a rendőrség mellett a katonaság is részt vesz.
-
mpo
veterán
Amit linkeltél, nem ártana mindenkinek elolvasni (Google lefordítja).
Részletek:
A nem kórházba került betegek egy csoportjában 31% -uk más ellátástól függött; a Patient-Led Research Collaborative saját papírja több mint 200 olyan multi-szisztémás tünetet talált, amelyek károsították a munkaképességet és a mindennapi életben. Azt is tapasztaltuk, hogy a kognitív diszfunkció és a memóriavesztés magas szintje olyan gyakori volt a 18-29 évesek körében, mint a 70 év felettiek, ez a megállapítás kezd kiemelkedni a gyermekeknél és a tinédzsereknél is.A Long Covid általában kimarad a szakpolitikai beszélgetésekből, ehelyett enyhe esetekkel keveredik. A WHO és a CDC az enyhe betegeket a tüdőgyulladás vagy alacsony oxigénszint nélküli Covid -tünetekkel rendelkező betegeknek tekinti, és az NIH hasonlóképpen definiálja őket, mint légszomj, légzési nehézség vagy rendellenes mellkasi képalkotás nélküli Covid -tünetekkel rendelkező személyeket. Ezen definíciók szerint a kognitív diszfunkcióban szenvedő betegek, a mikroklubok, a több hónapos láz, a remegés, a dysautonomia, és azok, akik már nem tudnak részt venni a mindennapi életben-beleértve azt, hogy nem tudnak járni, dolgozni, vezetni, iskolába járni vagy vigyázni gyermekeik közül - mindegyiket „enyhének” tartják.
-
mpo
veterán
Az ausztrálok szigorúsága, mégis ér valamit.
Azzal védekeznek, ami rendelkezésre áll.
19,1% oltott.
Összes eset: 37,754
Elhunyt: 947
25,8 milliló lakos
Teszt/ 1 millió lakos: 1,064,311Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Sir Pocok #27033 üzenetére
Ő már idős ehhez, hogy újra tanulja.
Ez csak olcsó kifogás volt, hazugság. Tud olvasni.
Azért dobja a kék színű kukába, amin Papír, Műanyag felirat van, mert ahhoz nem kell kulcs, míg a szürke színű kukán lakat van, hogy ne túrják ki belőle a szemetet a guberálók.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
válasz Sir Pocok #27180 üzenetére
Az a 104 új fertőzött a hivatalos adat.
Ha hozzáveszem azokat, akik nem fordulnak orvoshoz, meg azokat akiket nem küld tesztre a háziorvos, akkor jóval több.
Ausztriában 900 körül van.
Tavaly a lélegeztetőgép megérkezése, az idén aug. 20 és a pápa miatt nem lehet korábban nagy hullám.
Tavaly 05.01-én 983-an voltak kórházban, a fertőzések hétnapos átlaga 80 volt.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
-
-
mpo
veterán
válasz Chesterfield #27238 üzenetére
WHO Expert Says Chinese Officials Pushed Investigators to Reject Lab-Leak Theory
A WHO szakértője szerint a kínai tisztviselők arra kényszerítették a nyomozókat, hogy utasítsák el a laboratóriumi szivárgás elméletét.
[link]Régebben linkeltem egy kutatást, amiben nem találtak a piacon kapható állatok között olyat, ami a denevér és az ember között közvetítő lehetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
A komoly topikban lévőt [link] , aki ért hozzá, megmagyarázná itt?
-
mpo
veterán
Van olyan falu, ahol csak az emberek öt százalékának van védettségi igazolványa
-
mpo
veterán
Minden kistelepülés egymillió forintot igényelhet falunapok szervezésére.
A tájékoztatásra is össze lehetett volna csődíteni a falut és a háziorvos elmondhatta volna, nagyon egyszerűen, miért kell az oltás és milyen baromságok terjengenek az oltás ártalmairól.
A polgármesteri hivatal meg regisztrálhatta volna őket.
De ez munkával jár.Nemeskisfaludnak 177 lakosa van, mind be lett oltva.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz daneel_hu #27294 üzenetére
Van egy csoport akik meggyőzhetőek, főleg ha valami tragédia is történt a közvetlen környezetükben.
Sajnos, ez nem igaz.
Az előbb beszéltem egy 65-70 közötti jól szituált nővel, a lánya és a 15 éves unokája oltott, ő és a fia nem.
Elmondtam, hogy máj, vese, szív, tüdő, agy károsodhat, ha elkapja a fertőzés.
Erre elmondta, hogy a 49 éves szomszédasszonyának az agyát támadta meg, azóta egész nap takarít és a férjét őrjíti azzal, hogy őt kirakja és nincs hová mennie.
Másik szomszéd férfi meg agyilag zokni lett.
A hölgynek volt időpontja, de nem ment el, mert fél a vérrögtől.
Mondtam, hogy hétfőre kérjen időpontot és szeptember végére védett lesz és azt is, hogy rá fogok kérdezni, hogy döntött.
Ez partizánakció részemről.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Katasztrófa esetén a nőket és a gyerekeket mentik először.
Az az érzésem, hogy a WHO és a gyógyszergyárak későn foglalkoznak a gyerekekkel és a fiatal korosztállyal.
Miután a felnőttek védelme így-úgy megoldott, első dolog lett volna a védőoltás kifejlesztése gyerekeknek.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Itt vidéken füstjelekkel kommunikálunk, de van aki már talicskán tolja a wifit.
A kis falvakban is van kábel-tv, internet, telefon, van ahol optikai hálózat is.
A 8 millió vidékiből én vagyok az egyetlen, akinek a tévéjén a kedvencekben csak ismeretterjesztő és sportcsatorna van, a többi nem is létezik (se közszolgálati, se retekklub, se csigatévé, se más).
Újságot, rádiót száműztem 30 éve.
Az internetet meg a modemes időktől használom (Datanet Kajak csomag).Láttam videókat, amikben Pesten megkérdezik az utca emberét, kiderül, hogy ott se mindenki atomfizikus.
A munkahelyeim központja Pesten volt, sok időt eltöltöttem ott, ismerem a pesti embert még nagyon magas beosztásban is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest