Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz syberia #26843 üzenetére
Már a cáfolatát annak amit mondani szeretnél, amivel nem tudsz mit kezdeni
Ha hatásos lenne a d vitamin a koronával szemben nem lenne járvány. Az hogy az átlag ember jobban bírja ha nominális vitamin szinteken van a szervezete az nem egyenlő azzal, hogy hatásos ellene, mivel ez így kijelenthető bármilyen vitaminról és ásványi anyagról, sőt a mákus gubáról is.
Má' nem
-
-
-
Coyot
őstag
-
Coyot
őstag
Félreérthetően fogalmaztam a szülő már nem volt ott akkor. Épp akkor mért lázat neki az óvónő, mert elég forró volt a gyerkőc.
Nekem csak az nem fér a fejembe hogy semmit nem sikerül tanulni a kurva covidból. Sosem értettem miért szarnak egymás fejére az emberek nyilvánvalóan. Mért jó az neki ha most még 5 másik gyermek is elkapja -> kiszúr ezekkel a családokkal, csak azért a halovány lehetőségért hogy hátha kihúzza a gyerek azt a napot, pedig 99% hogy nem fog sikerülni.
Én amúgy ilyenkor szoktam tervezni hogy vonulok el a világ elől valami kanadai hegységbe , ezzel redukálva az idióta emberek számát körülöttem. Avagy ahogy tanult kollegám mondogatja folyamatosan: "megérettünk a kipusztulásra"
Má' nem
-
Coyot
őstag
Tegnap elhangzott az ovi gyűlésén, hogy hamraosan várhatóan be fogják az ovit zárni. A városban már több óvóda bezárt, mert a dadák óvónők is kiesnek.
Szép ősz lesz ez :\Má' nem
-
Coyot
őstag
Voltam megmérték az antianyag szintemet.
86x BAU/ml 5 hónappal a 2. fájzer után. A lelet szerint kiemelkedően magas titer (vagy mi).
Ezzel gondolom nem kell annyira sietni a boosterért.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Sir Pocok #37952 üzenetére
Az van hogy fingunk sincs milyen gyorsan terjed valójában a járvány, lehet hogy már 4 hete így terjed csak politikai haszonmaximalizálás van - insert összes politikai célt és eseményt ide.
Közben persze nyár óta nem tudom pontosan, de talán 400 ezer új embert sem sikerült rávenni az oltásra.
Számomra azért egészen félelmetes ez.erahurka:
Más topicban már egyszer ki lett számolva, de hasraütésre: 2millio még kb oltható lehet. Majd valaki korrigál ha van pontos szám.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Sir Pocok #43408 üzenetére
új: 11 871 (heti átlag: 10 057)
elhunyt: 162 (heti átlag: 155)
kórházban: 6 913 (+55 tegnap óta)
gépen: 695 (+15 tegnap óta)
teszt: 49 296
új pozitívak aránya: 24.0%
oltottak száma: 6 087 474 (+15 282 tegnap óta)
a másodikat is: 5 823 818 (+7 768 tegnap óta)
a harmadikat is: 2 269 551 (+116 434 tegnap óta)
összes oltás tegnap óta: 139 484 (heti átlag: 87 037)AMD Power
Én tényleg szeretnék egy normális karácsonyt, de ebből megint nem lesz semmi.
Bár sejtem az okot miért nincs semmi, de az már erősen politika.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz szabi__memo #46123 üzenetére
Nekem ő anno valamiféle példakép volt. Hát elnézve a facebook profilját, ő is megfejtésben volt már...
Az a baj ez engem mocsok módon felbasz.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
-
Coyot
őstag
válasz bigdady #46912 üzenetére
Nézd meg gödényfélék oldalait. A nagyon necces videókat, anyagokat törlik is, de addigra eljutnak több 100ezer emberhez.
A saját kis buborékomban akik kórházba kerültek mind függtek a normális életért csoportokban, sosem írtak bele, de amit a szerzők beírtak az szentírás volt. Vélemény ütköztetésre pedig a "bigfarma" volt a menő válasz egy ideig.
Elképesztően felbasz az is, hogy ezekután egy gödény mondjuk ítélettel a nyakában éppen pártot alapít..[ Szerkesztve ]
Má' nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest