Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog
    őstag

Igazából - befejeztem :D Ilyen podcast szerűen, háttérzajként, meg este a gyerekek altatása után csak a feliratokat olvasva daráltam le. Nem tudok mást mondani mint amit már (ha jól emlékszem) leírtam realtime is a topicban amikor mind élőben követtük.

Lena Headey és Peter Dinklage a hátukon viszik a 8. évad végéig az egész showt, utóbbi Emmyjei a legjobb helyre mentek, és SHAME! hogy Heady sosem kapott érte díjat. A 8x02 rész ismét libabőrös volt, ami utána jött, annak sem kívánom minden pillanatát elfelejteni (de sokat viszont igen :D) .

Volt egy törés az egész sorozatban, nyilván, amikor vége lett a könyvek történetének (amúgy is egyre kevésbé követte), onnan lefelé ívelt az egész, sokasodtak a logikai bukfencek és a (sorozat korábbi részeihez képest) hiteltelen dolgok. Hát ez van.

Amikor a könyveket olvasom, annak ellenére hogy beleégett a színészek és a helyszínek képe az emlékezetembe, Martin annyira jól ír hogy el tudom képzelni azt is, amire ő gondol, megvan a könyvek világa is a fejemben, ami más mint a TV-ben.

De attól még hogy jó író (vagyis talán pont azért), én őt is hibáztatom hogy nem maradt ott szorosan a show mellett végig, talán akkor egy elejétől-végéig korszakalkotó sorozatot kaphattunk volna. Ráadásul a könyvekkel se haladt, ez az egy mentsége lehetett volna, ha jól emlékszem arra fogta hogy azért száll ki a sorozat mellől...

Új hozzászólás Aktív témák