Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:15:49

LOGOUT.hu

TRÓNOK HARCA

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12749) Tigerclaw


Tigerclaw
nagyúr

Ha Cersei fejét akarja valaki, akkor lassan sorszámot kell húznia. Lassan minden megmaradt királyság ellene van. Én mondjuk ha fogadni kellene Arya Stark-ra tennék nagyobb pénzt. Vajon kinek az arcát használja majd? A hegyet viszont talán a Kingslayer teszi el láb alól.

Viszont emiatt Daenery-s várhatóan szinte akadály nélkül vonulhat King's Landing falaihoz, mert Cerseinek a Lanister házat kivéve, csak bosszúszomjas ellenségei vannak. Daenerys eddig is kerülte a harcot és neki csak a trónja kell, szóval kétlem, hogy körbe járná egész Westeros-t hogy mindenkivel csatázzon, de ha úgy is lenne, egyik ház sincs olyan állapotban, hogy ellenálljon neki (inkább csatlakoznak). Ez viszont túl egyszerű lenne, szóval várható valami. Talán Dorne-nál szállnak partra és az ottaniak amúgy is nagyon harciasok...szóval összejöhet egy nagyobb csata a Martell-Tyrell vs. Targaryen vonalon.

A hetedik évadot szerintem Cersei halála és a Night King első csapása zárja majd. Mikor Daenery-s kényelembe helyezné magát a trónon, szükség lesz rá és a sárkányaira.

Amúgy a könyv jobb mint a film, érdemes belekezdeni?

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.