Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csocs nincs, de a Hound pocset senki sem tette szova. Apropo, tegnap kicsit beleastam ebbe az Arya-FM viszonyba es ugy nez ki teljesen rendben van hogy a kiscsaj mehet minden "kovetkezmeny" nelkul, majd kifejtem bovebben ha vegere ertem a kutatasnak. -
Spet
addikt
válasz jonnyjoker01 #12052 üzenetére
Reprezentatív felmérést tartott, hogy ki mit néz jobban
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
DiszNóÓl
senior tag
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
válasz troland26 #12017 üzenetére
Nemtom miért de ez jutott eszembePaper, SNOW, a GHOST [ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
jonnyjoker01
veterán
válasz LendvaiFeri1 #12060 üzenetére
Sok olyan hely van a földön ahol nem elérhető vagy a hbo szolgáltatás vagy olyan az internet, hogy nagyobb felbontásban évszázadokba telne letölteni egy részt.
Üdv. Johnny
-
Spet
addikt
válasz jonnyjoker01 #12064 üzenetére
Vagy egyszerűen drága a net (mobilnet keresztezve betárcsázós időszakkal, hajnalban mindent lehet napközben meg spurkodás megy/nincsenek ingyenes wi-fi spotok [külföldi tapasztalat])
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Ők remélhetőleg Sansáék lesznek...
-
törölt tag
Hahahaha, Who is he?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt meg a magyarazat Arya viselkedesere a kikotoben
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
törölt tag
Folytatjuk a mai taplalkozasi tanacsadonkat
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Steve Love évek óta tölt fel az internetre olyan videókat, melyekben a Trónok harca szereplőinek hangját utánozza. Még tévés showműsorban is szerepelt ezzel a produkciójával, sőt... legutóbb maguk a készítők keresték meg őt, hogy szerepeljen egy részben, ahol brutálisan kivégezhetik. Ez meg is történt a hétfő hajnalban leadott epizódban a
által.Véreb hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
törölt tag
Megvan a GoTham Batman-je
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
jonnyjoker01
veterán
válasz LendvaiFeri1 #12077 üzenetére
Ezt TVShow time-on láttam de nem tudtam leszedni a képet. Amúgy jó kép
Üdv. Johnny
-
[CS]Blade2
addikt
Lenne egy magyarázatszerűségem az Arya-s szálra: Arya és a másik lány végig egy személy volt, mint a már említett teória, és azért vágta el a gyertyát, mert lényegében magával küzdött. A no one énje nyert a sötétben, és Arya végül az eredeti küldetését teljesítette, vagyis kinyírta a színésznőt, és elvitte az arcát a csarnokba, és ezért mondta azt a csávó, hogy végre no one lett. Eközben igazából nem szúrta le magát fizikailag, ezért nem vérzett a csarnokban, holott előtte ömlött belőle a vér, ami igazából csak vívódás volt a két énje között, csak nem úgy oldották meg, hogy Arya-t mutatják, aki arra gondol állandóan, hogy senkivé akar válni, de közben Arya Stark is akar lenni. Amikor a csávó kiadta a no one énjének, hogy ölje meg az Arya-s énjét, az csak annak az ismétlése volt, ami korábban konkrétan is kimondott, hogy meg kell szabadulnia az Arya Stark énjétől ahhoz, hogy no one lehessen. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz [CS]Blade2 #12079 üzenetére
De mégsem lett az.
-
gyuromoj
veterán
válasz LendvaiFeri1 #12081 üzenetére
Nekem egyiket se hozza be...
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Kotomicuki
senior tag
De, ha mégis így volna, akkor ezt a poént már rég elsütötték a Harcosok Klubjában - ráadásul itt, az évekig tartó rágódás után sem tudták egyértelművé tenni ezt!
Nem hinném, hogy az alkotókat ilyen magasságú esztétika vezérelte - még, ha utólag bele is lehetne magyarázni azt a művükbe - , amikor egyre több péniszt mutogatnak a csöcsök és véres halálok helyett!"Dramaturgiai" hibát vétettek a készítők és legfeljebb Arya felhívta magára a figyelmet, hogy megbizonyosodjon, hogy követik-e volt az egész lényege - nagyon nem jól megszerkesztve és kivitelezve.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
csababarca
őstag
Jó ennyi erővel Robb sem létezett,hanem a Lannisterek hozták létre képzeletbeli ellenfélként, majd Boltonban testesítették meg, és Bolton magát és a Lannisterek ellenségképét szúrta szíven a Red weddingen. Szerintem elég egyértelmű volt a sorozat,hogy mi is történt. Semmi utalás nem volt erre a "teóriára", az égvilágon semmi.
Nem kell túlgondolni ennyire ezt a sorozatot szerintem.(#12082) gyuromoj:
katt a linkre, majd frissítsd az oldalt, vagy jelöld ki a linket, és enter. Nekem így már behozta.
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
architect26
aktív tag
add fel, nem kell tulbonyolitani az egeszet...
Per aspera ad astra
-
jonnyjoker01
veterán
Érdekes... Majd kiderül... Remélhetőleg
Vagy majd AltShiftX megmondja a tutit
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
laceszgamer
addikt
válasz architect26 #12086 üzenetére
Arya az Arya marad. Egyik legjobb karakter alapból mert szinte független minden száltól, elég erőteljesen alakítja a saját sorsát, és a saját, nem más céljai vezérlik. ) Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz architect26 #12086 üzenetére
Szerintem sem ilyen bonyolult. Direkt akarták azt, hogy ennyire "ráfüggjenek" az emberek erre, aztán pedig jön az arcra esés, hogy wtf.
-
veterán
válasz Kotomicuki #12084 üzenetére
Ahogy írtam még az "Arya-elméletek" virágzása előtt, számomra alapesetben is egy és ugyanaz volt Arya és Waif, mindenfajta előzetes teória nélkül végig így tekintettem a két karakterre, nem kellett hozzá semmiféle belemagyarázás.
Ha nem is így képzelték el a forgatókönyvírók, számomra akkor is ez a magától értetődőbb, nem pedig az, hogy két külön személy. Amikor pl a koldulós részek zajlanak, és az emberek nem mennek oda, nem törődnek azzal, hogy egy ember épp megver egy vakot (persze, mondhatjuk azt is, hogy senki nem törődött vele, de azért egy ilyen helyzetben mindenképp felszólalna valaki), sőt, még akik arra néznek, ahol Arya van, ők is mintha inkább csodálkoznának, mit csinál ő ott, nem pedig egy verést néznének. Aztán mikor csak önmagában hadonászik, az számomra sokkal inkább arról szól, hogy a démonaival küzd, mintsem hogy elment volna Waif.Nem akarlak benneteket erről meggyőzni, nekem végig ez volt az evidens gondolatmenet, nekem ezzel a képpel jó a film.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Kotomicuki
senior tag
válasz fateless #12090 üzenetére
Tehát, akkor Arya egy skizofrén elmebeteg, aki megszurkálja magát, majd a megmentőjét (akit a "jó" énje egyszer már megmentett) megöli és az arcát a csarnokba viszi, de előtte Jaqen magában beszél, hiszen a színésznőt nem ismerhette "annyira" (vagy erre nem volt utalás)...
Ha körülnézel, akkor az emberek döntő többségét ma sem érdekli, hogy kit vernek meg, kissé távolabb tőle, mindössze nem akarnak belekeveredni, vagy áldozattá válni (akit meg érdekel, azt előállítják és megbüntetik, vagy egyenesen bűnbaknak kiáltják ki) - igen, nagyon lezüllött az emberiség, "alul" és "fölül" egyaránt!A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
attisx
addikt
'Game of Thrones' director explains the crucial Arya scene fans have been obsessing over
'Game of Thrones' director explains why 2 major moments were left offscreen in Sunday's episode
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Még 4 nap!!
-
attisx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest